Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi az ideális idő az első szex előtt?
Az attól függ mennyi idősek vagytok, mennyi tapasztalatok van és mennyire van meg a kémia.
Pl. a legeslegelső együttlétem a "járástól" számítva 5 hónapon belül történt meg, utána meg minden kapcsolatnál egyre hamarabb, viszont volt olyan hogy annyira meg volt a kémia hogy 2 hét után lefeküdtünk és olyan is volt hogy 8 hónap kellett hozzá, mert még nem voltunk készen rá.
Nekünk 3 hét volt. Itt beszélgettünk, majd facen, majd élőben egy semleges helyen, mindez pár nap leforgása alatt.
Aztán elutaztam hozzá, ahol lakott, filmeztünk, vacsiztunk, együtt zuhanyoztunk :O pedig nekem nagyon nehéz feloldódnom idegen közegben a beszélgetésben is, nemhogy... :P
Aztán jött magától :) egyikünk sem tervezte, főleg én nem. Azóta is együtt vagyunk.
Ennek 5 éve.
Ő előtte volt akivel fél évet-1 évet is vártunk, egyszerűen így hozta az élet. Persze a távolság is sokat közrejátszik.
25l, párom 30l
1 hét beszélgetés neten, utána első tali, első talikor zsupsz az ágyba. :)
6 éve vagyunk együtt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!