Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen mell és általában női testalkat tetszik nektek lányok? Van olyan, hogy ideális külsejű leszbikus?
Természetesen másik nőn, szexuális kontextusban.
Pasik ne írjanak, de természetesen bi és pánszex lányok igen. 😊
Nekem inkább az átlagos, vagy éppen fittebb alkatú lányokon a jó feszes, esetleg hetykén álló feszes mell az ami kifejezetten lázna, izgalomba hoz.
Annál szexisebb a világon nincs.
Nekem si hasonló mellem van mint amit leírtam csak nekem nagyok a bimbóudvaraim 75C mellel.
L
#3 gondolod? 😏
Csak azért mert valaki szexualizálja a női testet, még nem pasi.
Olvastam valahol, hogy a leszbikusok átlagosan kerekebbek mint a heteró csajok, és kíváncsi voltam, hogy ez szexuális preferencia is vagy sem. Nekem is a teltkarcsú az ideál, de bejönnek a fitnessz modell típusok is.
És egyébként is, szerinted melyik pasi adna meg olyan opciót, hogy aszexualitás, ha ez egy matyizós kérdés lenne?
Igen, láss csodát, leszbikus kategóriában nők beszélgetnek nő
Csak azért mert valaki szexualizálja a női testet, még nem pasi.
Hát pedig ez tipikus pasi szokás mert a női agy nem igy működik.persze erről te vajmi keveset tudhatsz
Erre a kérdésere írtam kommentet és már jött is egy KÉPCSERÉS privát üzenet valakitől aki "19 éves lánynak" vallotta magát, és elkezdi nekem hogy "Mutassam meg neki a mellemet"...
Hát azért ennyire hülye nem vagyok hogy higgyek is neki, mondtam is hogy "Egyrészt azt se tudom hogy ő ki is valójában", másrészt meg "idegeneknek, full ismeretleneknek NEM KÜLDÖK KÉPET a mellemről".
A kis mell jön be, a nagy valahogy nem tetszik.
Viszont alkatilag nem legyen túl vékony vagy izmos, inkább husis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!