Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is tapasztaltátok már, hogy a Skorpió csillagjegyű, aszcendensű, holdjegyű lányok általában vonzódnak a saját nemükhöz?
Figyelt kérdés
Természetesen nem mondom, hogy minden Skorpió leszbikus vagy biszex, de én azt tapasztalom, hogy köztük van a legtöbb biszex illetve leszbikus.2019. márc. 11. 13:11
1/21 anonim válasza:
Én az Ikrekről hallottam ugyan ezt.
2/21 anonim válasza:
Hmm, mond már el, milyen statisztika alapján mérted ezt le :D
3/21 A kérdező kommentje:
Ez csak saját tapasztalat és érdekelt, hogy más is tapasztalta-e már ezt. Nem volt szó semmiféle statisztikáról.
2019. márc. 11. 13:16
4/21 anonim válasza:
A kérdező a saját tapasztalatáról beszél. Szerintem azért ebben van egy kis belelátás is. Kérdező, milyenek ezek a skorpió lányok?
5/21 anonim válasza:
Mivel a Skorpiók nem ismernek tabukat a szexben simàn el tudom hinni hogy a csillagjegyek sorában toplistàsok a bi- meg a leszbi kapcsolatoknàl.
6/21 A kérdező kommentje:
#1 Igen, az Ikrekről is tapasztaltam. Ha nem is próbálják ki, akkor sem tudja őket hidegen hagyni a téma. :D
2019. márc. 11. 13:20
7/21 A kérdező kommentje:
Persze kivételek vannak mindig.
2019. márc. 11. 13:21
8/21 A kérdező kommentje:
#4 Hát viccesek, jófejek, de mégis zárkozottak, értelmesek.
2019. márc. 11. 13:26
9/21 anonim válasza:
Én ikrek jegyű és aszcendesű is vagyok egyben. Szóval duplán ikrek. És hát valóban nem hagy hidegen a téma.. :D Viszont ez akár lehet véletlen is. Félig kritikusan állok az ezotéria tudományához.
10/21 anonim válasza:
Én is ikrek vagyok, és k#vára hidegen hagy a dolog. Világ életemben csak a pasik érdekeltek. Szerintem ennek semmi köze a horoszkóphoz.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!