Lányok ti tapasztaltátok már hogy nem tudtok barátkozni a saját nemetekkel? Mi lehet az oka?
Nem. Személyes katasztrófának tudom be, ha valaki képtelen emberekkel egy hullámhosszra térni, pláne, ha a saját neméről van szó. Az ilyen mind balfék. (Most pontozz le, tudom hogy fáj az igazság.)
Mással sem tudtok jönni, minthogy a körömlakkról, divatról, stbről beszélnek. Szánalmas, hogy csak azért, mert nem ugyanazt a dolgot kedvelitek, nem ugyanabban lelitek örömötöket, szarozzátok a másikat. Bődületes ostobaságra vall. Aztán jöttök a tipikus (pasi) dumával: buta libák foglalkoznak csak ezzel/a pasiknak jobb humoruk van/ezek mind hisztisek/pletykásak/kényesek. Ótvar baromság. Ótvar, így hozzáállni másokhoz. Tudjátok, mihez lehetne ezt hasonlítani? Mintha titeket, különleges kis hópelyheket, elcipelnének egy NASA gyűlésre - meg se bírnátok mukkani. Számon lehetne kérni tőletek - de hát mié' nem vagytok képesek erről beszélni?
És a válasz csak annyi, mert minden embert más érdekel. De akinek van egy csöpp esze is, nem fog ujjal mutogatni, grimaszolni, ócsárolni titeket, mert nem értetek a kvantum fizikához.
Vegyétek már észre magatokat. És ne akarjatok az ostoba faszik táborához tartozni. Nem lesztek jobban senkinél, ha ti is leszóljátok a lányokat, nőket, mint azok a pasik.
Az 5-ös hozzászóló által írtakhoz:
Senki nem ócsárolt senkit; éppen az 5-öst kivéve!
Csak leírták személyes tapasztalataikat. Ezzel szemben az 5-ös szabályos támadást indított az előző hozzászóló ellen és ellenünk férfiak ellen.
Erről ennyit. Üdvözlettel: Egy férfi, akinek sok lány jóbarátja van.
#7 Senki nem ócsárolt senkit? Tényleg?
"Mert én nem vagyok nyávogós,pletykás,panaszkodós.", "A hisztist kifelejtetted", "az a típus vagyok, aki nem csak a körömlakkokról, és a parfümökről, na meg a divatról beszél csak."
Tessék? Mit mondtál?
"Csak leírták személyes tapasztalataikat."
Ami nem fedi a valóságot. Nem létezik, hogy a város, amelyben élnek, a rokonok, barátok és osztálytársak, akikkel érintkeznek csak és kizárólag ilyen személyiségű és érdeklődési körű emberekkel van tele.
"Ezzel szemben az 5-ös szabályos támadást indított az előző hozzászóló ellen és ellenünk férfiak ellen."
Szóval beismered, hogy lenézed a nőket? Várj, jobb kérdés: szóval beismered, hogy a férfiak lenézik a nőket?
A 8-as hozzászólást válaszra sem méltatom.
A TÖBBI hozzászóló megnyugtatására leírom, hogy senkit sem nézek le.
Habár nem is írtam semmi olyat aminek alapján erre lehetne következtetni, ha valaki az általam írtakra reagál valóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!