Lányok ti tapasztaltátok már hogy nem tudtok barátkozni a saját nemetekkel? Mi lehet az oka?
"Én egyetlen egy nőt sem ócsárolok."
Ki beszélt itt Rólad?
"egyre inkább azt tapasztalom hogy a lányok akikkel jóba leszek egy ideig tart aztán jön valami is puff vége is. Na meg érdekből barátkoznak velem nem tudom miért lehet és nem találok barátnőket emiatt."
És z feltétlenül csak az Ő hibájuk? Nézz magadba. tegyél fel magadnak kérdéseket és válaszolj őszintén rájuk. Találsz magadban olyan hibát, ami esetleg megoldása lehet a kérdésednek?
"Sőt én sem szeretem speciel a hímsoviniszta nőket de a feministákat se."
Egy ártatlan kérdés: tudod, melyik mit jelent?
"Én nekem meg az a tapasztalatom hogy a csendesebb lányokat valamiért nem szeretik."
Ennek rengeteg oka lehet. Az a "valami" lehet azért, mert sunyik. Az a "valami" lehet azért, mert nem mukkannak meg, hiába kérdezik őket. Lehet azért, mert nem egy habitusúak veled. Lehet azért, mert aszociálisnak hisznek, vagy mert az is vagy. Lehet, hogy rossz tapasztalataik vannak a csendesebbekkel. Lehet, hogy csak lusták megismerni őket. lehet, hogy túl sokáig tart feltárulkozni nekik. Lehet, lehet, lehet.
"Pedig sokunk elég normális és még toleráns is egyszerűen mintha az introvertáltabbaktól sokan menekülnének és hiába akarsz pont extrovertáltabbá válni hogy több "életed " legyen nem megy."
Az extrovertáltaknak áll a világ, ez tény és való. De az introvertáltságot nem szabad összekeverni az életképtelenséggel. (Nem, megint nem rólad van szó.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!