Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen számotokra az ideális nő?
Az ideális nő számomra a barátnőm!
Különben ha szeretsz valakit nem éppen fog zavarni a narancsbőre vagy a tigriscsíkja ^^'
A magassággal és a testalkattal úgy vagyok hogy bármi jó, ami nem szélsőséges. Pl. 140 cm alatt már ne, és 180 cm felett se...
Vagy pl. a testalkat. Lehet vékony, husis vagy sportos, nekem mindegy, csak ne legyen csontváz, kövér vagy izomagy (igen, női izomagy).
Hajszín, szemszín, bőrszín engem nem érdekel, leginkább a lányos lányok jönnek be, nevetséges besorolások szerint a lipstick, a femme és talán még a tomboy is.
Még külsőhöz tartozik hogy egészséges és ápolt legyen. Azaz ne legyen karikás a szeme, legyenek meg a fogai...ilyesmi.
Belső... Ezzel nagyjából egyetértek az előző hozzászólóval, tehát legyen magabiztos, céltudatos, legyen humora vagy humorérzéke, ne legyen túl komoly, szerintem aranyos dolog ha valamilyen szinten tudunk gyerekek maradni. Legyen benne empátia, kedvesség, tapintatosság...:)
Külsőleg nekem nagyon bejönnek a fehér bőrű, sötétbarna/fekete hajú lányok, de amúgy annyira nem számít a külső. Lehet vékony, telt is. A nőies kinézetet jobban preferálom, de ha szimpatikus nekem egy fiús külsejű lány, akkor nyilván nem fogom emiatt passzolni. :)
Belsőre meg ilyen alap dolgok...legyen kedves, humoros, tudjon komoly és gyerekes is lenni, legyen kissé bevállalósabb.
Hűséges
Hűséges
Hűséges
Utána jöhet minden más amit elfelejtett a 21. Század...
Ápolt,szolidan nőies.
Hűséges,empatikus,de ha kell kiáll magáert,szerti az állatokat és a romantikát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!