Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Milyen számotokra az ideális nő?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen számotokra az ideális nő?

Figyelt kérdés
Külsőleg belsőleg? Mennyire zavar benneteket hogy egy nő narancsbőrös vagy stirás?
2018. máj. 13. 21:08
 1/9 anonim ***** válasza:
41%

Az ideális nő számomra a barátnőm!

Különben ha szeretsz valakit nem éppen fog zavarni a narancsbőre vagy a tigriscsíkja ^^'

2018. máj. 13. 21:13
 2/9 anonim ***** válasza:
64%
Számomra az ideális nő külsőleg vörös/barna haj,zöld szem,a husisabb,nőies nők tetszenek,de nem a plázacicák(!!). Ismerek olyan nőt,aki nem sminkeli magát,csupán a mosolyával,kisugárzásával le tud venni a lábamról. Legyen ápolt,mosolygós. Belsőleg kedves,legyen jó humora,határozott,őszinte,empatikus,magabiztos,huncut,találékony. Ha bevállalós az nálam előny :D. Ne legyen túl komoly. Ugy értem,hogy legyen meg az a gyerekes;bohókás oldala is,amit néha "elő tud venni":DD.
2018. máj. 13. 21:17
 3/9 anonim ***** válasza:

A magassággal és a testalkattal úgy vagyok hogy bármi jó, ami nem szélsőséges. Pl. 140 cm alatt már ne, és 180 cm felett se...

Vagy pl. a testalkat. Lehet vékony, husis vagy sportos, nekem mindegy, csak ne legyen csontváz, kövér vagy izomagy (igen, női izomagy).

Hajszín, szemszín, bőrszín engem nem érdekel, leginkább a lányos lányok jönnek be, nevetséges besorolások szerint a lipstick, a femme és talán még a tomboy is.

Még külsőhöz tartozik hogy egészséges és ápolt legyen. Azaz ne legyen karikás a szeme, legyenek meg a fogai...ilyesmi.

Belső... Ezzel nagyjából egyetértek az előző hozzászólóval, tehát legyen magabiztos, céltudatos, legyen humora vagy humorérzéke, ne legyen túl komoly, szerintem aranyos dolog ha valamilyen szinten tudunk gyerekek maradni. Legyen benne empátia, kedvesség, tapintatosság...:)

2018. máj. 13. 21:52
 4/9 anonim ***** válasza:

Külsőleg nekem nagyon bejönnek a fehér bőrű, sötétbarna/fekete hajú lányok, de amúgy annyira nem számít a külső. Lehet vékony, telt is. A nőies kinézetet jobban preferálom, de ha szimpatikus nekem egy fiús külsejű lány, akkor nyilván nem fogom emiatt passzolni. :)

Belsőre meg ilyen alap dolgok...legyen kedves, humoros, tudjon komoly és gyerekes is lenni, legyen kissé bevállalósabb.

2018. máj. 13. 21:57
 5/9 anonim ***** válasza:
78%

Hűséges

Hűséges

Hűséges

Utána jöhet minden más amit elfelejtett a 21. Század...

2018. máj. 13. 22:31
 6/9 anonim ***** válasza:
Vannak olyan lányok,akiknél ez magától értetődő,alap dolog. Nyílván vannak olyanok,akik nem hűségesek,de nem kell általánosítani..
2018. máj. 13. 22:37
 7/9 anonim ***** válasza:
Pontosan azért nem írjuk a hűséget mert annyira alap, hogy elfelejtjük ezt így külön leírni. Ennyi erővel írhatnánk azt is hogy lány legyen mert ugye ez elég fontos...
2018. máj. 13. 22:56
 8/9 anonim ***** válasza:

Ápolt,szolidan nőies.

Hűséges,empatikus,de ha kell kiáll magáert,szerti az állatokat és a romantikát.

2018. máj. 14. 08:42
 9/9 anonim ***** válasza:
17%
Vékony testalkatú barna hajú és szemű, aranyos kedves legyen és megbízható.
2018. máj. 14. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!