Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan lány,aki szívesen mesélne nekem,akár
üziben kifejtve hogy ment pl az ismerkedés szakasz? 18/L
Figyelt kérdés
(Tényleg lány vagyok,és még szexualitás terén kétes,hogy pontosan micsoda) Nagyon érdekel ez,hogy hogy megy,ha esetleg nálam is ilyenre kerülne egyszer sor,akkor ne legyek annyira homályban,hogy mikor mit,mert azért a lány aki kezdeményez is lány,és akinek kezdeményez is lány marad,és így teljesen más lehet,de én jó sztorikat szívesen olvasnék,meg beszélgetnék erről😊
2020. szept. 9. 19:16
1/7 anonim válasza:
altalaban ugy, hogy a masik osszehazudik magarol mindent, hogy bevagodjon nalam, en oszinte es nyilt vagyok es nem akarok tetszelegni a masik elott. hat nagyjabol igy.
2020. szept. 9. 19:27
2/7 A kérdező kommentje:
Lol csessze meg aki hazudik,már a legfontosabb résznél,mondjuk jobb mintha kapcsolatban
2020. szept. 9. 19:29
3/7 anonim válasza:
ja nem, ez tok termszetes dolog amugy. pl. azt mondom szeretek kockulni kepes valaki ravagni, hogy o is, mert 10 eve nezte a tesojat jatek kozben es akkor van egy alap, aztan elhiszik, hogy ez majd jo lesz 😊
de ez random pelda volt, a legdurvabb tapasztalatom meg mindig az, hogy valaki azt mondta szeret kirandulni es kiderult fel kimenni kb. es egy ilyen nem tudna velem lepest tartani soha
2020. szept. 9. 19:32
4/7 A kérdező kommentje:
Veszélyes játék..de amúgy akkor te sem vagy valami jó ember kifogó😬
2020. szept. 9. 20:10
5/7 anonim válasza:
Ha pasival ismerkednél akkor az hogy menne? Van ennek ISO szabvány szerinti mente? Szerintem nincs. Ugyanúgy nincs két nő között sem, a felek, az adott helyzetek, szituációk alakítják mikor ki mit csinál. Az első pont mindenesetre hogy érzed a szimpátiát és látod a másikon is hogy kölcsönös, onnantól kezdve csak keresni kell az alkalmakat amikor beszélgetni, együtt lenni tudtok és az Élet alakítja a többit. Nincs két egyforma történet.
2020. szept. 9. 20:47
6/7 anonim válasza:
Egyébként tökéletesen megfogalmazod a problémát, mármint, két fél közt mindig ugyanúgy kéne mennie az ismerkedésnek, és nem zavarban vagy bevágódás miatt másként bánni a másikkal. Én pl. alapjáraton nem értem miért akar valaki bevágódni valakinél, akit amúgy nem is ismer. Bárkivel ugyanúgy beszélgetek. Most mondjuk belegondoltam, hogy így hogyan kivehető nálam, hogy kihez vonzódom, de igazából passz, mert társaságban is foglalkozom többiekkel is és ritka, hogy tényleg lényegesen több figyelmet kapjon tőlem valaki.
2020. szept. 9. 21:19
7/7 anonim válasza:
Csak azért mert mindkét nő a nőket szereti, még nem jelenti azt, hogy össze is illenek.
Ugyanúgy fogj hozzá, mintha csak haverkodnál. Ismerd meg a másikat mint embert, beszélgessetek filmekről, zenékről, játékokról, könyvekről, sportról, hobbikról.
A barátnőmmel eleinte csak whatsapp üzemeteket küldözgettünk.
Szia, képzeld sütöttem almás pitét. Muti. Szép lett, küldj belőle 😉
Ilyesmik.
Aztán mélyült a dolog, találkoztunk, elkezdtünk összejárni hétvégén. Aztán összeköltöztünk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!