Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon tényleg közeledni próbált vagy én értettem /nagyon/ félre? Hogyan deríthetném ki anélkül, hogy túl kínos helyzetbe hoznám magunkat?
Harmincas éveim végén járó nő vagyok, soha nem volt még kapcsolatom nővel, a fantázia szintjén mindig megállt a dolog. Igazság szerint heteronak vallanám magam ezt leszámítva, egy gyermekem is van már. (elváltam, nem vagyok kapcsolatban)
Ma azonban történt valami, ami nem hagy nyugodni, légyszi segítsetek.
A sztori annyi, hogy egy kis üzletben vásároltunk, és az eladó lány olyan lelkesen nyüzsgött körülöttünk, hogy teljesen zavarba jöttem tőle. Azzal indított mikor fél perce voltunk a boltban, hogy megdicsérte a ruhámat (görögös szabású, szép esésű maxiruha, az alakomból nem sokat mutat, tehát nem tapadós mini), aztán érdeklődött, hogy milyen alkalomra vásárolunk, stb., folyamatosan ott csacsogott, mosolygott... sokkal lelkesebbnek tűnt, mint ami egy elhivatott eladótól elvárható. Javasolt programot a vásárlás utánra is a gyereknek és nekem (az üzlet tematikájához kapcsolódó kiállítás)
Más vevő is bejött időközben, akikkel szintén kedves és segítőkész volt, velünk azonban ehhez képest is feltűnően sokat foglalkozott.
Alig vártam, hogy végezzünk, kezdtem zavarban érezni magam, bár semmi kellemetlen dolog nem történt.
Végig egy barátom kuncogását hallottam a fejemben, akivel megosztottam egy be nem teljesedett, plátói románc vége miatti nyűgjeimet, és elkeseredettségemben azt is mondtam, legközelebb csak nőt engedek a közelembe - továbbá milyen kár, hogy csak szeretnék bi lenni, egyébként nem hiszem, hogy menne a dolog, máskülönben már régesrég történt volna velem ilyesmi. Azt mondta, várjam ki a végét
Erre ez a lány... (?) Bevallom, megfogott valami benne, de sosem voltam még hasonló helyzetben: ti mit tennétek, hogy megtudjátok, mi volt ez az egész és nem ti láttatok bele sokkal többet, mint amit számára jelentett?
Annyira kínos volna lebőgni, bár nyilván ez mindig benne van a pakliban.
Első találkozás alkalmával nem gondolom, hogy ennyire lenyűgözted. Nem benned van a hiba, csak hát ez szerintem nem ilyen egyszerű :)
Lehet, a gyerkőc volt rá ilyen hatással. Többet kellene oda járnod, esetleg egyedül is. Kezdeményezz beszélgetést, ki fog derülni. Lehet, hogy időbe telik, de ha nem csak a kíváncsiság hajt, megéri.
"Éhes disznó makkal álmodik".Valószínűleg mégis ott van benned az a bi hajlam,hiába is éltél/gondokodtál úgy eddig,mint egy heteró.
25N
A bi hajlam mindaddig csak hajlam, míg nem történik konkrét dolog, ami miatt beigazolódik, hogy 'igen'.
Ahogy írtam, sosem vonzódtam a saját nemem tagjai közül senkihez. Valószínűleg így vam, ahogy írjátok: túlgondoltam, mert időben túl közel volt egymáshoz a mai, különös hangulatú élmény, és a pár nappal korábbi nyavalygásom, miszerint nekem tuti nem a férfiak valók.
Köszönöm a tippet, majd benézek még ha arra járok (gyerek nélkül), és igyekszem nem objektív maradni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!