Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs egy jó társkereső? Ti fennt vagytok Badoon? Mik tapasztalataitok?
Jaj...:D én fenn voltam 3-4 napig, elegem is lett. Utána jöttem rá, hogy a tinder nem is olyan rossz (a badoohoz képest).
De kinek mi válik be igazából. Tinder nekem jobban tetszik, ott igényesebbek a lányok szerintem, meg maga az alkalmazás is igényesebb, de ettől függetlenül nem fűzök sok reményt hozzá. Persze tinderen is vannak kamuk, harmadikat keresők stb.
Rossz a szavazás
Hogy jelöljem meg hogy fenn vagyok és volt onnan randim?
Jelenlegi páromat is onnan ismerem
Fent vagyok badoon.
Biszex vagyok, férfiakkal régebben össze jöttek randik,de komolyabb egyikből sem lett.Most már siralom ami férfiakból ott van :D elegem is lett belőlük.
Nőkkel meg semmi. 3-ashoz keresnek nőt,vagy kamu profilok vannak.
Na meg amit nem értek, belájkol egy lány,vissza lájkolom. Rám ír,vissza írok és utána semmi :D akkor minek lájkol minek ír??? :D na ezt mondja el valaki.
Akikre meg ráírtam vissza sem írnak.
Engem nagyon fiús lányok találnak sokszor be, ők nekem nagyon nem az eseteim. Kezdetben,finoman megírtam,hogy én a lányos lányokat preferálom,akkor el lettem minden k.nak hordva!? o.O
Már úgy vagyok jobb egyedül,halott dolog a mai világban ismerkedni,akár férfivel akár nővel akar az ember.
Úgy vettem észre,hogy olyan érdektelenek lettek. Felszínesek stb.
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!