Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus nők!Nálatok párkereséskor előnnyel vagy hátránnyal indul,aki érzékeny?Az átlagnál kicsit érzékenyebb pontosabban.
Nálam nem befolyásol semmit,én is érzékeny típus vagyok.:)
31/N
Nem igazán világos, hogy ez pontosan miben nyilvánul meg.
Kifejted?
Arra gondoltam,hogy az illető nő érzelmesen reagál a dolgokra.
Sokszor inkább az érzései vezérlik és nem a józan esze,a racionalitás.(Persze nem kell végletekre gondolni.)
Hogy sokszor elsírja magát,de nem hisztire gondolok.Hanem,hogy a szívére vesz egy bántó megjegyzést vagy hasonló egyéb dolgok esetén.
És,hogy sokkal jobban ragaszkodik a másikhoz,mert mélyebben éli meg a szerelmet,mint az átlag nők.
Ez cukinak tűnik, ideig-óráig...
Hosszútávon már nem annyira édes. Tapasztalat (én is voltam már ilyen és velem is voltak már ilyenek).
Az a legjobb, ha mindenkinek van érzékeny oldala, de abszolút nem uralkodik el rajta általánosságban.
Ez attól függ, ha féltékeny akkor nem oké. Én is baromi érzékeny vagyok, de féltékenykedni nem szoktam.
Filmen, zenén, könyvön ilyesmin sírás oké, nálam is megy. :D
Amúgy meg nem szoktam megsértődni, igyekszem nem szívemre venni a dolgokat, és pláne nem hánytorgatom fel a dolgokat utólag.
Csak van akiknél ezekben nyilvánul meg az érzékenység és ezeknek csak romboló ereje van egy párkapcsolatra.
Eztet a jobban ragaszkodik a másikhoz témát meg el kellene felejteni. Ez nem egy verseny, hogy ki szeret jobban. Aztán ha elkezded még méregetni magad, hogy de a másik nem ragaszkodik úgy esetleg ezt a fejéhez is vágod akkor meg kifejezetten semmi jóra ne számíts.
Inkább hátrány mint előny.
De egyébként semleges.
Ha mindig úgy viselkedik, mint aki mensizik az picit kiábrandító nem?
Lehet csak nekem.
Mert nők vagyunk, ha én élem érzékenyebb korszakom, akkor kell a támasz, persze fordítva is. De most képzeljétek már el, hogy sírva jön haza a melóból, mert rá volt írva a joghurtjára a neve, de valaki megette... Szőrnyű trauma.
Szóval ne legyen nagyon érzékeny, meg a világ összes fájdalma a kis vállain nyugszik. Biztos fantasztikus lehet párkapcsolatban lenni egy ilyen lánnyal.
Persze legyen érzékeny olykor, hisz nők vagyunk. Akár hetekig is ha picit padlón van, de hogy ilyen legyen maga a személyisége?
Kösz nem xd
Ami cuki rövidtávon, az hosszútávon akár szakításhoz is vezethet....
De nem akarok durva lenni, meg ilyesmi, csak gondoljatok bele...
Mondjuk az első alkalommal cuki, hogy rászolsz, hogy ne hagyja szét a ruháit és elsírja magát hogy "már megint bántasz" "szipog szipog".
Na de a századik alkalommal leginkább mindenki fogna egy fegyvert és nemes egyszerűséggel fejbelőné magát xD
Már előre látom, hogy le leszek pontozva, de ez a véleményem.
Persze lehet, hogy valakinek ez bejön és szereti és ez remek, mert így a hiperérzékeny lányok sem maradnak társ nélkül és tudnak olyan párt találni aki majd megfelelő támasz lesz életük hátralévő szakaszára.
(Telefonon pötyögtem be, átolvastam mielőtt elküldtem, de ha hiba van benne elnézést)
Hetes tévedsz.Most vagy ironizálsz vagy nem értetted meg a kérdés alatti kommentem.
Nem ilyenekről van szó,amiket itt te leírtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!