Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek nektek a perverzióitok okozott gondot a párkeresésben?Vagy elnyomjátok a vágyitokat?
Férfiként mindig is szerettem volna egy perverz barátnőt, akinek esetleg még én vagyok túl prűd...
29F
Igen, nekem szinte mindenkinél gondot okozott. Nehéz ismerkedni mert nem ez alapján fogok választani és nem faggatom arról az első randin hogy hogyan szereti a szexet:D de fontos és eddig szinte sosem volt olyan kapcsolatom ahol nagyon meg tudtam volna élni azt amit én szeretek sajnos (pedig semmi nagyon extrém nincs benne)
23N
Ez egy jó kérdés férfiként látva, mert legalább kiderült, hogy a nők hogyan is állnak ehhez a témához...
5#: egy "puhap×" hapsival pont, hogy ki lehetne próbálnod/próbálni dolgokat, mert hisz a te irányításod alatt ténykedhetne, ami szerintem nagyon bejönne neked, ha másként látnád a dolgokat. Én vevő lennék bizonyos BDSM-dolgokra puhap¤ként:).
5. Ha Csernus megteheti..
9. Én szeretek lenni az "alárendelt" szóval nem igazán élvezem ezeknek az úriembereknek a társaságát az ágyban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!