Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Molett leszbikusoknak miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Timitusjakcsaktimi kérdése:

Molett leszbikusoknak miért nem megy a párkeresés?

Figyelt kérdés
sohasem tudtam normális lányt találni molett alkatom miatt. Midig is lányokhoz vonzódtam de még csak 1 párom volt. Miért nem tudnak a molett leszbikusok párt találni?

2018. júl. 6. 14:29
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
69%
Heteróként/biszexként is ez a helyzet, hidd el. Ha lány, akkor csak vékonyan lehet vonzó. (Nekem egy se volt)
2018. júl. 6. 14:32
 2/16 anonim ***** válasza:
66%

Hidd el heteroként és biszexként is ez a helyzet

ha 42-es nél nagyobb ruhát hordasz sajnos senkinek sem kellesz :( Velem is ez a szitu

2018. júl. 6. 14:34
 3/16 anonim ***** válasza:
58%
Igaz pasi vagyok, de tudom hogy a hetero lányoknál is ez a helyzet, bár ismerek olyat akinek a molettek nagyon is bejönnek, köztük nekem is, de azért ez a ritkább az biztos.
2018. júl. 6. 14:36
 4/16 A kérdező kommentje:
De nekem azt mondták formás vagyok alkatilag a jó nők mégsem jönnek nekem össze
2018. júl. 6. 14:44
 5/16 anonim ***** válasza:
64%
A dagadt is egy forma. Ne itt nyafogj, legyél csinos. Biszex nőként mondom.
2018. júl. 6. 14:52
 6/16 anonim ***** válasza:
Nekem ez pont bejön:D
2018. júl. 6. 15:40
 7/16 A kérdező kommentje:
7 es írj
2018. júl. 6. 15:47
 8/16 anonim ***** válasza:
50%

Érdekes, több molett lányt is ismerek, köztük a páromat is és egyiküknek sem volt soha gond a pártalálás során a kilók szàmából és szinte minden ismerősömnek volt már molett barátnője, láss csodát, egyiknek sem a kilók száma vetett véget.

Bár ők mind mind kedves, intelligens nők voltak,neked meg ez alapján a pár sor alapján is nagyon undorító a személyiséged, pl.testalkat alapján tárgyiasítod a nőket,mintha egyéb értéke nem is lehetne egy embernek, degradál(ni próbál)od a molett nőket, úgy beszélsz róluk mint a koszos rongyokról és még felszínes is vagy..."jó nők". Esküszöm, tisztára úgy beszèlsz mint egy paraszt, buta pasi.Ezért nem kellesz senkinek, nem a testalkatod miatt. De lehet hogy csak egy trollkodó,paraszt pasi vagy és így akarod lejàratni a molett nőket. Ez esetnben ez nem sikerült, csak magadról állítottál ki személyiségi bizonyítványt.

2018. júl. 6. 16:07
 9/16 anonim ***** válasza:
38%

"...a jó nők mégsem jönnek nekem össze..."

Ja, hogy te ugyan molett vagy, de mégis úgy gondolod, jár neked egy jó nő. Ez nem így működik. Vagy lefogysz és akkor nagyobb esélyed van jó csajt találni, vagy maradsz olyan, amilyen vagy, és beéred a hozzád hasonló ducikkal. Valamit valamiért! :)

2018. júl. 6. 16:12
 10/16 anonim ***** válasza:
64%
biztos h a külsődben van a hiba? gondolkozz el kicsit
2018. júl. 6. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!