Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Molett leszbikusoknak miért nem megy a párkeresés?
Megértem:D
Ènis annak számítok,de a lányok nagyrésze sajnos leragad a külsősègeknèl.. Ilyen világot èlünk,persze ez nem általánosításnak szánom.. egyszerűen csak egyre kevesebb a kivétel ezalól.
Én speciel mindig is a belsőt néztem,de nehéz olyan lányt találni aki ezt hasonlóképpen gondolja mint én:D
De feladni sose szabad.. a lehetőséget megkell adni magunknak.
25/L
Ezt a belső számít szöveget szerintem el kéne engedni... A vonzalom a belsőből ÉS A külsőből ered, akárhogy csomagoljuk a dolgot. Nem kell, hogy a másik egy világszépe legyen, NEKEM legyen szép és pont.
Én speciel nem vonzódom a molett nőkhöz, sem a fiúsokhoz, sem ámblokk a férfiakhoz. Nem ragozom. Nem tehet az ember arról, hogy most kihez/mihez vonzódik, hiába vagy tök jó fej, ha egyszer nem ébreszt bennem a másik vonzalmat, most nehogy már még rosszul érezzem magam emiatt. Ennyi erővel panaszkodhatnék én is, hogy ugyan vékonyabb az alkatom, de a fejem meg átlagos, micsoda felszínes a világ, hogy ezért nem akarnak megismerni... A fejem az már így marad, de azért a molettségen bőven lehet változtatni. Ez az egyik. A másik, ha valaki ducibb de VALÓBAN jól érzi magát a bőrében, elégedett az életével, annak ez átjön a kisugárzásán, az szerintem ezzel az egésszel nem fog foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!