Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Honnan tudhatom hogy leszbikus...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom hogy leszbikus vagyok?Mitől számítok annak?

Figyelt kérdés

2020. aug. 16. 16:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak a nőkhöz vonzódsz szexuálisan, emellé a nemed is nő.
2020. aug. 16. 17:00
 2/7 DeMoR ***** válasza:

Üdv^^

A homoszexualitás a szexuális irányultság /orientáció/ egyik fajtája, amikor egy személy érzelmi és szexuális vonzódása kizárólag vagy főként azonos nemű emberek felé irányul. Személyek szexuális irányultságát, szexuális tevékenységét, és/vagy identitását egyaránt jelentheti. Homoszexualitásnak nevezik az azonos neműek közötti szexuális tevékenységet abban az esetben is, amikor az a homoszexuális irányultságtól függetlenül, heteroszexuális személyek között jön létre, például kíváncsiságból.

(forrás: [link] )

2020. aug. 16. 17:24
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Hogy merült fel egyáltalán a kérdés benned?
2020. aug. 16. 18:24
 4/7 anonim ***** válasza:
34%
Heteró nők nem szoktak ilyesmin őrlődni.
2020. aug. 16. 18:50
 5/7 A kérdező kommentje:

Sokminden közrejátszik...

2020. aug. 16. 18:57
 6/7 DeMoR ***** válasza:
11%
Azt még pluszba hozzá tenném ha még nem múltál el legalább 20 éves, akkor feleslegesen keresed a választ, mivel tizenévesen nagyon sokat változik az ember. Mind biológiailag (Hormonálisan, testileg..), mind szellemileg (Stílus, gondolkodás...), szóval max tippelni lehet.. hogy biszex vagy heteró vagy meleg... stb.. ugysem lesz konrét biztos válasz. :/ Majd 20 éves korod után úgy is tisztázódni fog, hogy csak a tested, elméd b@szakodott veled és csak kíváncsi voltál, vagy volt valóság alapja is ezeknek a "dolgoknak". ;D
2020. aug. 16. 19:15
 7/7 Szende-lány ***** válasza:

Volt egy hasonló kérdés, ott is elmondtam. Mert ez a véleményem. Szerintem még akkor is leszbikusnak számít egy nő, ha lefeküdt egy pasival, de azután már csak nőkkel tudja elképzelni az életét. Az az egy „pasis” alkalom, pedig segített eldönteni mit is akarsz valójában…

Szóval szerintem az az igazi leszbikus, aki bármit is tett azelőtt, de egy ponton hozott egydöntést, és attól kezdve úgy éli az életét…

2020. aug. 20. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!