Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ha lányként lánnyal csókolózok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lányként lánnyal csókolózok akkor már leszbinek számítok?

Figyelt kérdés
És még élveztem is nagyon..

2020. júl. 31. 15:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha a fiúkhoz nem vonzódsz semennyire, akkor valószínű.
2020. júl. 31. 15:37
 2/11 A kérdező kommentje:
Hát nem nagyon érdekelnek😄
2020. júl. 31. 15:39
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha lányként lánnyal csókolózol, akkor még nem, de ha emellett a fiúk sem nagyon érdekelnek, akkor sanszos.
2020. júl. 31. 15:52
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Attól még,h csókolózol velük,nem leszel az.

Ha érzelmileg kötődsz illetve szexuálisan vonzódsz hozzájuk,úgy h a pasik abszolút nem mozgatnak meg benned semmit,akkor igen,az vagy:)

2020. júl. 31. 16:21
 5/11 anonim ***** válasza:

Ha csak a lányokhoz vonzódsz, akkor igen, leszbi vagy.

Ha fiúkhoz is vonzódsz, akkor biszex.

Nem bonyolult.

2020. júl. 31. 17:28
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen az vagy szerintem. Üdv a klubban csajszi. 24L
2020. júl. 31. 17:41
 7/11 anonim ***** válasza:
26%
Én csókolóztam már nővel, nem tartom magam se leszbinek, se biszexnek. Azt preferálom, ha a nevemen szólítanak, és a személyiségem alapján ítélnek meg. Nem akarok "klubtag" lenni leszbiéknél meg biszexéknél meg heteroéknál. De van aki él-hal ezekért a címkékért, szerintem még táblát is akasztana magára.
2020. júl. 31. 19:35
 8/11 anonim ***** válasza:
83%
#7 Ember sem akarsz lenni? Esetleg Földlakó? Nyilván a neveden fognak szólítani, nem heteroszexuálisnak, vagy homokosnak. Ennek semmi köze ahhoz, hogy milyen a szexualitásod, nem is értem a kapcsolatot. Semmi negatív nincs a szexualitás besorolásában. Nem szégyen egyikhez sem tartozni. Ahogy az sem szégyen, ha valaki például mazochista. Ezek nem címkék, de kicsit gondold át amit írtál. Ha egy hetero pasi odamegy egy leszbikus nőhöz ismerkedni, akkor a nő ne mondja el neki, hogy ő leszbikus, mert nem akar a "leszbiéknél klubtag lenni"?
2020. júl. 31. 19:53
 9/11 anonim ***** válasza:
81%
Ha élvezed a lánnyal csókolózást, akkor nem vagy hetero. Leszbikus csak akkor leszel, ha ezzel együtt nem érdekelnek a férfiak. Egyébként pedig biszex vagy, és hogy a két nem mennyire oszlik meg az érdeklődési körödben, azt csak te döntöd el.
2020. júl. 31. 21:05
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehetsz biszex is, az sem határozza meg egyértelműen hogy melyik nemhez hogy viszonyulsz. Van aki biszex de lányok csak szexuálisan vonzzák, párkapcsolatot csak srácokkal tud elképzelni. Sokkal komplikáltabb a téma semmint hogy egy csók bekorlátozzon :)
2020. aug. 1. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!