Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Attól leszbinek számítok ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Attól leszbinek számítok ha kinyaltam egy csajt és élveztem is?

Figyelt kérdés

Úgy kezdődött hogy elkezdtük csókolgatni és fogdosni egymást.Utánna jött a többi

És élveztem,nagyooon.Szeretném még többet...

Soha nem éreztem ilyenre vágyat eddig,csak most.És egész életemben heterónak vallottam magam....szóval nem értem:/

2020. aug. 6. 19:48
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
Inkább biszex
2020. aug. 6. 19:52
 2/7 anonim ***** válasza:
87%
Egész életedben? Most hány éves vagy? Fura, mert eddig is kiderülhetett volna.
2020. aug. 6. 20:02
 3/7 A kérdező kommentje:

18 vagyok😅De amióta az eszem tudom nem érdekeltek a csajok meg semmi...

Most meg nem is kell más

2020. aug. 6. 20:04
 4/7 anonim ***** válasza:
12%
Az vagy
2020. aug. 6. 20:12
 5/7 anonymousreview60 ***** válasza:
98%
Nem-heteronak számítasz. Lehet, hogy biszex vagy, lehet, hogy leszbikus.
2020. aug. 6. 20:47
 6/7 anonim ***** válasza:
98%

Szerintem biszex vagy, de ezt te tudod inkább eldönteni. Vonzódsz a férfiak és a nők iránt egyaránt akkor igen.

De ezt te érzed, szerintem jobban teszed ha nem cimkézed fel magad, mert lesz úgyis már f.szfej aki beléd fog állni :)

Éld az életedet úgy ahogy akarod, és azzal akivel akarod. Nem számít.:)

2020. aug. 6. 21:08
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
A #6-os fején találta a szeget, nem mindegy? A lényeg, hogy fogadd el saját magad és éld az életed :) Amúgy egyszerű a képlet, ha a férfiak is vonzanak szexuálisan akkor biszex vagy, ha csak a nők akkor meg leszbikus (hetero már nem, mert izgatott hogy egy másik nőnek "csináltad").
2020. aug. 6. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!