Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mitől számítok fiús lánynak??

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől számítok fiús lánynak??

Figyelt kérdés

2020. aug. 6. 21:13
 1/6 anonim ***** válasza:
99%

Sztereotípiak szerint: rövid haj, fiús hobbik, fiús ruhák, fiús járás és beszéd.

De ne foglalkozz ezzel, élj úgy, ahogy jól érzed magad. :)

2020. aug. 6. 21:15
 2/6 anonim ***** válasza:
19%
Ha bélának hívnak az már egy jó kiinduló pont
2020. aug. 6. 21:58
 3/6 anonim ***** válasza:
40%
Amitől én lányos fiúnak :)
2020. aug. 6. 21:59
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Pasis Öltözködés,hajviselet,megnyilvánulások,mozgás stb...:)
2020. aug. 7. 01:20
 5/6 anonim ***** válasza:

Igazabol anonim, kep nelkuli ismerkedeskor ha noiesen hosszu hajviseteled van akkor fura lesz ha fiusnak allitod be magad. Persze attol meg lehetsz az csak tokre csalodas a masiknak mert atlagban szerintem mas kep el az emberek fejeben.

Szoval fius kulsotol leszel ami meg ruha es hajviselet szerintem.

Noies no is rengeteg van "fius" hobbival, es nem hiszem, hogy amugy elegans magassarkus no aki imadja az autokat es netan szerel is azzal pedalozna, hogy na ettol pasis, vagy jol esne neki, hogyha fejehez vagnak. :) Mert amugy ismerek ilyen not. :D

Amugy en meg hosszu hajjal meg par csajos cuccal is fiusnak mondtam magam. Gesztusaim stb. miatt meg erdeklodesi koreim is sajnos abba skatulyazzak be, hiaba nem ertem ezt miert kell nemekhez tarsitani. 😅 Na mindegy, de kesobb levagattam a hajam meg fiusabban kezdtem el oltozni es most visszatekintve hulyen erzem magam, hogy akkor fiusnak mondtam magam, szerintem az nem volt az. :D Valami meg meggatolt az onmegvalositasban engem akkoriban es az volt a gond nalam.

2020. aug. 8. 12:55
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Uniszex öltözködés, rövidebb haj vagy felkötve, uniszex parfüm. Én ilyen lányokat hívok fiúsnak. :)
2020. aug. 8. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!