Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbi vagyok,és csak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbi vagyok,és csak a heteró lányokba leszek szerelmes.Tudnátok tanácsot adni?

Figyelt kérdés

A leszbi lányoktól rendesen hányingerem van,sokszor magamtól is.Van egy lány akibe halálosan szerelmes vagyok,de ő annyira tökéletes,hogy én egy szemeteskuka vagyok mellette.Mégsem tudom elfelejteni,lemondani róla.Mindíg rá gondolok.És ha véletlen találkozunk,olyan hevesen ver a szívem ,hogy majdnem megfulladok,és remegek.Ami igazából nagyon jó érzés,de sajnos csak én érzek így.

Úgy érzem,hogy csakis vele lehetne teljes az életem,és akkor minden más csak mellékes lenne,ha viszont szeretne.Hogyan dolgozzam fel,hogy én már soha nem lehetek vele?

2020. júl. 30. 10:38
 1/8 anonim ***** válasza:
97%

Győzd le magadban a leszbofóbiát és önutálatot, barátkozz egy ideig főleg leszbikus/biszex lányokkal, aztán majdcsak kikupálódsz.

A szerelem meg elmulik idővel, nyugi. Csak beszélgess és ismerkedj másokkal.

2020. júl. 30. 10:58
 2/8 anonim ***** válasza:
89%

Amúgy ez a leszbikusok réme, egy heteroba beleszeretni... De ezzel sajnos nem tudsz mit tenni. Amúgy érdekes mert én pont úgy látom hogy a leszbikusok annyira tökéletesek és gyönyörűek, hogy nem hiszem hogy bármelyiküknek is elég lennék.

Amúgy mi a bajod velük? Mi az ami nem tetszik rajtuk?

2020. júl. 30. 11:38
 3/8 anonim ***** válasza:
90%

Nem ismersz elegendő leszbikus. Nagyon sokféle nő van, sokféle személyiséggel.

Ha tényleg minden leszbikustól undorodsz, az lelki probléma lesz. Olvass, nézz filmeket ebben a témában.

Heteró nőkbe belezúgni egyszerű. Tuti nem viszonoznak semmit, minden ideális mert ha nincs kapcsolat akkor nincs probléma, nincsenek hétköznapi surlódások, nem kell a környezet homofóbiáján aggódni, a testiség se merül fel.

Igazi szerelem ettől mélyebb, nem csak egyoldalú, hanem két ember kölcsönös viszonyán alapul. Epekedés ehhez képest egyszerű, csak a te fejedben létezik.

2020. júl. 30. 12:36
 4/8 anonim ***** válasza:
20%
"Igazi szerelem ettől mélyebb, nem csak egyoldalú, hanem két ember kölcsönös viszonyán alapul. " Tévedsz.Sok heteró is szerelmes így évekig is akár,és attól még lehet igazi szerelem,hogy sajnos nem viszonzott.Ugyanígy lehet egy leszbikus is.
2020. júl. 30. 12:48
 5/8 anonim ***** válasza:
98%

4 Szerintem ez heterók eretében sem igazi szerelem, csak fellángolás, epekedés.

Ha egy hetero nő csinálná ugyanezt, neki is azt javasolnám, hogy ismerkedjen értelmesebb, másféle pasikkal is, és hagyja az elérhetetlen szerelmet, mert egy ilyen egyszemélyes viszhang szobában élni nem tesz jót senkinek.

Ez nem kapcsolat, nem tud fejlődni, csak mész körbe körbe mint az aranyhal az egy keringetés nélküli, egyre inkább rárohadó akváriumban.

2020. júl. 30. 13:37
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem,
2020. júl. 30. 13:39
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, de ha utálod saját magad és még nem fogadtad el önmagadat akkor nem az a legnagyobb problémád hogy szerelmes vagy egy heteró lányba. Inkább önértékelési és elfogadási problémaid vannak. Először a saját fejedben kell "rendet tenni" ahhoz hogy boldog lehess.
2020. júl. 30. 14:12
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos vagy nem sajnos a 7essel értek egyet. Szerintem az már csak még 1 probléma,a sok máa probléma mellett,h egy heteroba szeretsz bele. De a fő probléma,h sajnos saját magadat nem szereted. Elsőnek ezt kellene helyre tenni. Nem ítéllek el,mert sajna számtalan oka lehet annak ha vki nem szereti magat. Pl kulso rossz ingerek stb. Ha olyan es ugy gondolod,akár kereshetnel 1 jo terapeutat is aki segit neked.
2020. aug. 5. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!