Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tettétek túl magatok azon, amikor belezúgtatok abba az iszonyatosan szép és kedves lányismerősötökbe, aki sajnos javíthatatlanul hetero?
Gondolom, a legtöbbeteknek volt hasonló élménye... Elképesztően kedves, gyönyörű lány, aki ráadásul barátként kedvel engem, én viszont többet is szeretnék, és ezt nehéz leplezni, de tudom, hogy úgysem lehet... Nektek van valami taktikátok az ilyen helyzetekre?
21/L
Azt nem mondanám h belezúgtam,csak cseszettül tetszett az akkori főnököm lánya.Cuki alacsony,hosszú melírozott haj,Gyönyörű kékeszöld szemek,rekedtes hang,nagy mellek,pasis kiállás.Ehm :3
Enyhén illuminált állapotba,az utolsó munkanapunkon,a kocsijában ülve elmondtam neki,h bejön,és hogy szívesen.......
Tök normálisan fogadta a dolgot,és elmondta,h nincs ezzel baj,sőt...viszont ő csak pasikkal,de attól még ugyan úgy barátok maradunk.
Aztán nem láttam pár évig,jött más,aki felkeltette az érdeklődésem,szóval nem volt annyira kínkeserves túltenni magam rajta.
Mai napig ha találkozunk,azért még eszembe jut h jó lett volna ha...de kb ennyi.
(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!