Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sose fogok találni senkit? 19 éves vagyok és leszbi eddig még sajnos nem volt barátnőm tudom hogy fiatal vagyok még de nem értem mért nem akar össze jönni soha ez a dolog.
Szerintem próbálkozz tovább es sekerülni fog. Meg sokszor a legváratlanabb pillanatokban találsz rá valakire aki tökéletes lesz neked. :)
Nekem van pár leszbikus ismerősöm és ők is találtak párt.
19/L
ha tipikus leszbire vágynál azaz maszkulinabb egyénre akkor már rég lenne párod....a gond az hogy te (szerintem) inkább azokra a biszex csajokra vágysz akik annyira szexik hogy az összes hapsit megkapják és ez untatja őket szal azzal szereznek új impulzusokat maguknak hogy lányokkal is hancúroznak....na hogy egy ilyen lányt felszedj ahhoz a szimplán szépnél is szebbnek kéne lenned
Üdv a férfiak nehéz térfelén!!!
Nekem sem volt meg baratnom, pedig en is probalkozom remdesen, de nincs is tul sok lehetoseg igazabol itt vidéken, de azert nem szabad feladni😊 Sok szerencsét kívánok a továbbiakban, maradj kitartó!
18/l
Kérdező és válaszolók akik ezzel a problémával álltok szemben.
Miért nem próbálkoztok olyan társkeresőn ami direkt nektek van kitalálva, vagy nektek is van saját szekciótok egy ilyen oldalon?
Sajnos nem olyan a világunk, hogy az ember bátran nyíltan felvállalhatná, hogy leszbikus, így nehéz megtalálni a szintén leszbikus (Vagy legalább biszex) lányokat. Viszont ahol jó eséllyel, hasonszőrű emberek gyülekeznek ott azért több az esély.
Ha nincs a közeletekben direkt nektek szóló szórakozóhely akkor próbálkozzatok a neten. Az is csak egy felület ahol lehet ismerkedni.
#2,4: Hülye kérdésre hülye válasz. :)
Házhoz jöttél a pofonért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!