Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Sajnos 2 évvel ezelőtt történt...

Sajnos 2 évvel ezelőtt történt meg hogy elhunyt két imádott kutyám egy egy éves fiatal kutya és az anyukája szerintetek meg fogjuk tudni ki tette?

Figyelt kérdés

Sajnos mivel éjjel történt meg nem tudtunk róla ezért mire reggelre rá jöttünk az anyukája már meg halt sajnos és a kis kutyámat​ még próbáltuk meg menteni hogy hát ha rendbe jön és az állat orvos is segített de sajnos estére belefulladt a vízbe egy árokba bele csúszott sajnos meghalt! 😥

Nagyon meg viselt imádtam őket de mivel örök életem van Isten kegyelméből hála Istennek! Tudom hogy előlem meg menekülhet a gyilkos de Isten elől soha! Meg fog bűnhődni a tettei miatt hiszem!

Hála Istennek van még egy kutyám Ő maga is felnőtt kutya de hála Istennek mivel eléggé intelligens kutya nem dőlt be a csalinak! Legalább Ő meg vigasztal és meg uszta hála Istennek! Ő is szomorú volt de nem volt már mit tenni sajnos!

Kérlek szépen titeket hogy normális válaszokat szeretnék!

2017. ápr. 27. 19:01
 1/4 anonim ***** válasza:

Mi történt velük? Megmérgezték őket?

Nyilvánvalóan 2 év után nem fogod megtudni már, ki tette.

2017. ápr. 27. 19:05
 2/4 anonim ***** válasza:
kis bosszúálló
2017. ápr. 27. 19:06
 3/4 A kérdező kommentje:

Kedves első válaszoló: Igen sajnos eléggé komoly hatású lehetett! Gondoltam nincs gond Isten nem fogja büntetlenül hagyni!

Második hozzászóló: hogy értetted ?

2017. ápr. 27. 19:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem érdekes!
2017. ápr. 27. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!