Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ha találkozok egy hetero...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha találkozok egy hetero nővel és ezeket tapasztalom, lehet hogy nem is annyira hetero?

Figyelt kérdés

Megbámul más lányokat, feltűnően sokáig. Bestíröli a melleimet, sokáig. Harapdálja a száját előttem. Megbámul, dícsér, fizet. Úgy tudom csak férfiakkal volt kapcsolata.

Nem vagyok leszbikus, nem értek ezekhez a dolgokhoz. Szerintetek van benne valami? És légyszi ne kövezzetek meg, csak érdekel. Kb 9-10 évvel idősebb tőlem.

2020. júl. 25. 14:05
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
93%

Mégis mire fel kövezzünk meg?

Egyébként ha ez így van, akkor minden, csak nem hetero.

2020. júl. 25. 14:28
 2/18 anonim ***** válasza:
54%

Két dolog.

Attól,hogy valakinek életében eddig(akár 4 évtizedig is vagy tovább) csak férfiakkal volt kapcsolata lehet még biszex hajlama,csak tagadja/nem tudja vagy meri megélni stb...

A másik pedig az,hogy ennyi alapján simán lehet heteró.Majd,ha hozzáér a seggedhez,megpuszilja a vállad/nyakad stb meg simogat,akkor lehet mondani,hogy valószínűleg nem heteró,de így nem! :D

2020. júl. 25. 14:28
 3/18 anonim ***** válasza:
57%
Márpedig szerintem a stírölés kifejezetten arra utal, hogy érdeklik a nők is. Más az, amikor csak simán megnézel valamit, és lesz róla egy pozitív, de mindenképpen objektív véleményed. Attól még én sem leszek se meleg, se biszex, ha más férfiakról az a véleményem, hogy külsőleg vonzóak lehetnek.
2020. júl. 25. 14:32
 4/18 anonim ***** válasza:
66%

Értem. Tehát attól, hogy én nem vagyok leszbikus nő, nem is lehet véleményem valamiről. Dacára annak, hogy nem csak leszbikusoknál fordul elő, nem nyilváníthatok véleményt a testi vagy a lelki vonzalomról. Érdekes.

Az, hogy megszólalok egy témában, nem jelenti automatikusan azt, hogy igazam is kell legyen, sőt. De könyörgöm, ne kirekesztéssel és lehülyézéssel reagáljunk rá.

2020. júl. 25. 14:39
 5/18 A kérdező kommentje:

1-es azért mert ez kicsit bután hangzó kérdés. :D

2-es full random nem csinálna szerintem egy normális nő se ilyet..😂 nem molesztálunk random, de a lényegetértem, szerinted ennél több kell.

3-es határozottan így gondolom én is.. de ő tényleg bámul, nagyon durván méreget, mint a faszik.

2020. júl. 25. 14:44
 6/18 anonim ***** válasza:

Az hogy méreget még önmagában nem jelent semmit.

Nők szoktak nem szexuálisan is pásztázni pl:

-Joli megcsináltatta a csöcsèt, akkora mint a feje, jesszusom

-fehér nadrághoz mintás csipkebugyit vett, nézzed

-de jó felső hol vette

-hát hogy kelleti magát ez a luvnya, mit riszálja magát

Van aki ezt nagyon feltűnően csinálja, általában agresszívabban mint bármely wlw a flörtölést. A legtöbb bi meg leszbikus nő általában burkoltabban, diszkréten nézelődik, mert tisztában van vele, hogy a nők nagy része heteró, és még az is aki nem vallja magát homofóbnak se biztos, hogy jól reagál a közlekedési próbálkozásra.

Ha nem fikázva méreget, akkor lehet hogy látens heteró, vagy tényleg bi és ennyire nincs a viselkedésén filter.

És igen, az hogy valaki hosszú kapcsolatban volt pasival még nem jelenti, hogy nem leszbikus. Társadalmi nyomás miatt sokan bepasiznak, boldogtalanok aztán 5-10 vagy akár 30 év után jönnek rá, hogy nem ez az ő életük.

2020. júl. 25. 16:22
 7/18 anonim ***** válasza:
92%

Én eddig kizárólag férfival éltem komoly kapcsolatban, de most szerelmes vagyok egy nőbe, és nagyon szeretnék lefeküdni vele. Vannak nők akik tetszenek, igaz, elég kevés, de sosem bámulnám meg őket és legfeljebb udvariasságból fizetnék mondjuk egy kávét. Ha meg is nézek egy nőt, ő nem látja. A számat én is harapdálom - ha feszült vagyok. Azt nem tudtam, hogy ez is egy jel.

37N

2020. júl. 25. 20:54
 8/18 A kérdező kommentje:
Állj már le utolso.. erre a negatívkodásra semmi szükség nincs. Ha tényleg akarja össze fogja hozni, én hiszek ezekben.
2020. júl. 25. 22:33
 9/18 anonim ***** válasza:
0%

21:Te már csak tudod miért jár börtön te kis proli!Hidd el sokkal jobban képben vagyok a szüleim miatt,mint te valaha is leszel!Na ciao!

U.I.:Vegyél egy illemkönyvet,rád férne,bár tudom az nem tudja később levetkőzni a stílusát,aki prolinak születik,pech.😏

2020. júl. 26. 12:25
 10/18 anonim ***** válasza:
0%

Utolsóka,olvasd csak vissza a 18-as kommentedet!

Te kívül belül ocsmány vagy,szóval nincs semmilyen alapod arra,hogy prédikálj!😉😉😉😄😄😏😏😏

2020. júl. 26. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!