Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak èn tapasztalom ezt?
Figyelt kérdés
Nagyon nehèz èrtelmes, nem fiús kinèzetű èrett nőt talàlni, aki tènyleg komoly kapcsolatot szeretne, nem csak a divat ès a kívàncsisàg hajtja.
Vagy ti hol ismerkedtek?
26 L
2018. nov. 3. 20:07
1/4 anonim válasza:
Érdekes, hogy kb hetente kiírja valaki, hogy milyen nehéz érett, okos, intelligens,szép, kedves, komoly kapcsolatra vágyó nőt találni, aki lényegében olyan, mint a kérdező. Szerintem nem nehéz, annak kicsi a valószínűsége, hogy egymásba fogtok szeretni, mert a szerelem valahogy nem ezen kritériumok alapján működik. Bár ha csak kapcsolatra van szükségetek, akkor elég annyi, az viszont nem nehéz, szerensére minden héten feltűnik a kérdezők között a tökéletes nő. :D
2/4 anonim válasza:
En meg "baratot " vagy "havert" sem talalok, vagy esetleg egy masik part, akivel/akikkel el lehet menni bulizni, vagy elmenni vacsorazni, akikkel tenylegesen meglehet jelenni valahol. Nem igenytelen, sem a kinezete sem pedig a megjelenese. :( es tud/tudnak kulturaltan viselkedni.
25L
3/4 anonim válasza:
Én pl. ilyen vagyok, de hát ettől még nem fogsz belém szeretni és/vagy én sem beléd. :D
4/4 anonim válasza:
Az én barátnőm nőies,értelmes,és a korához mérten érett (18 éves).3 éve vagyunk együtt,nem lehetetlen ilyen lányt találni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!