Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én tapasztalom az alábbiakat?
Nézd, én nő vagyok, de én már 3 hét szexnélküliség után a falat tudnám kaparni.:) A szexen jár a fejem állandóan, olyan vagyok, mint aki bármelyik pillanatban felrobbanhat, szóval neked 2 év után nem csodálom.
És egyébként párkapcsolatban élek, de van, hogy a párom állandóan fáradt, szóval mire arra kerülne a sor, addigra mindig elalszik, de 3 hét után már ébresztem.:)
De ha nincs párkapcsolatod, akkor javaslom, hogy segíts magadon, isten is megsegít, szokták mondani és járj el emberek közé, hátha megismerkedsz valakivel, akivel lesz egy jó kis kapcsolatod, amiben nem kell majd nélkülöznöd.:)
Az viszont biztos, hogy laza kapcsolatba annyira nem szeretnék belemenni. Bár elméleti síkon foglalkoztatott a dolog, de nem hiszem, hogy valóra kéne ezt váltanom.
Azt, hogy fizessek érte semmiképpen nem. Sajnos éreztem már a másságot magamban mindenhogy, a sorból való kilógást, ezért nehezebben megy az ismerkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!