Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Normális, ha az alábbiakat...

Normális, ha az alábbiakat tapasztalom szülés után 4 héttel?

Figyelt kérdés
Tegnap este menstruációs görcs-szerű fájdalmat éreztem. Később, több nagyobb darab barnás nyúlós állagú valami távozott belőlem. Ma reggel is görcsölt kicsit a hasam, most már nem görcsölök. Nagyon enyhe barnás folyásom van. 4 hete szültem, spontán módon. Ez normális? Vagy menjek dokihoz?
2014. máj. 22. 09:38
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem így kezdődött a szülés utáni első mensim, csak nem 4 hetesen, hanem 6. Pedig rendszeresen, igény szerint szoptattam 16 hónapig. Mégis megjött rendesen 6. héttől minden hónapban.

Szerintem figyeld meg, mikor múlik és, hogy mikor jelentkezik legközelebb. Ha nagyon rendszertelenül, vagy gyakran tapasztalod, akkor már szerintem nézesd meg, most még nem szükséges.

2014. máj. 22. 09:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Elvileg a gyermekágyas időszakban lehet ilyen, az emg ugye 6 hét!
2014. máj. 22. 09:49
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Azért megijedtem kicsit, mert ezek a "darabok" nem alvadt vérnek tűntek, hanem inkább nem is tudom, hogyan fogalmazzak... ilyen húscafat-szerű - már bocsi, de szebben nem tudtam leírni. :)Nem volt rossz szaga, meg semmi, csak ijesztő volt... félek nem-e fertőzés vagy ilyesmi?

2014. máj. 22. 10:06
 4/4 anonim ***** válasza:
nekem is volt ilyen kb a 4.khéten. de a kontrollon minden rendben volt szal sztem normalis...
2014. máj. 23. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!