Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után nektek is erősebb...

Szülés után nektek is erősebb lett a mensitek?

Figyelt kérdés
nekem lassan 2 éves lesz a fiam!amióta szültem sokkal erősebb lett a mensim.ez már nem fog változni?előtte elég volt a tampon de most már betétet kell használnom amit nagyon utálok!
2014. máj. 21. 11:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerencsére nem.
2014. máj. 21. 11:12
 2/7 anonim ***** válasza:

Igen, erősebb lett és hosszabb.

Voltam dokinál, vérvételen, egyéb vizsgálaton, de kiderült tök normális.

Azt leszámítva, hogy én meg néha idegbajt kapok a mennyiségtől és attól, hogy eltart 10 napig...

2014. máj. 21. 11:15
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem közvetlenül a szülést követően lett nagyon erős a menzeszem, de az mióma miatt volt. Ami aztán fel is szívódott. És utána már rendben ment a vérzésem. Sőt, nekem a rendes menzeszem mindig is erős volt mennyiségre és görcsökre is, azért is kezdtem régebben fogamzásgátlót szedni a védekezésen kívül, de ahogy elmúlt a miómám szülés után, úgy a rendes menzeszem már kevesebb lett mennyiségre és nem is görcsölök, csak ritkán, akkor is elég egy görcsoldó.

Szóval nekem minden tekintetben jobban zajlanak a menzeszes napok, mint szülés előtt.

Esetleg te is megnézethetnéd magad, egy nőgyógyászati vizsgálat amúgy sem árt évente egyszer.

2014. máj. 21. 11:18
 4/7 A kérdező kommentje:
voltam idén már nőgyógyászati vizsgálaton,mert sokat fájt a jobb petefészkem!de azt mondta az orvos hogy minden rendben van nálam!
2014. máj. 21. 11:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Biza erősebb lett. Előtte is használtam Super méretű tampont, de most azt is gyakrabban kell cserélnem, ill. inkább intim tölcsért használok, az több cuccot bír. Lettek PMS tüneteim, és görcsölök az első két napon, de úgy istenigazából, néha felállni sem bírok. Fáj a hegem is. És érzem az ovut is.
2014. máj. 21. 12:20
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem érdekesen alakult.

Első szülésem után erősebb volt, mint előtte. Majd jött a második, és számomra is meglepő, de gyengébb. Sokkal.

Hogy ez azzal van összefüggésben, hogy az első fiú, a másik lány, és más a hormonok termelése, vagy azzal, hogy közben öregedtem :-), nem tudom. A két gyerek közt 4,5 év van.

2014. máj. 21. 20:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem mindig sok volt és sokáig tartott. Az első gyerek után kevesebb lett és nem is tartott olyan sokáig. A második után meg 3-4 napig tart és annyi van, hogy ha bent merném hagyni, tán egy napig is ellennék egy normál tamponnal.
2014. máj. 21. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!