Szülés után nektek is erősebb lett a mensitek?
Igen, erősebb lett és hosszabb.
Voltam dokinál, vérvételen, egyéb vizsgálaton, de kiderült tök normális.
Azt leszámítva, hogy én meg néha idegbajt kapok a mennyiségtől és attól, hogy eltart 10 napig...
Nekem közvetlenül a szülést követően lett nagyon erős a menzeszem, de az mióma miatt volt. Ami aztán fel is szívódott. És utána már rendben ment a vérzésem. Sőt, nekem a rendes menzeszem mindig is erős volt mennyiségre és görcsökre is, azért is kezdtem régebben fogamzásgátlót szedni a védekezésen kívül, de ahogy elmúlt a miómám szülés után, úgy a rendes menzeszem már kevesebb lett mennyiségre és nem is görcsölök, csak ritkán, akkor is elég egy görcsoldó.
Szóval nekem minden tekintetben jobban zajlanak a menzeszes napok, mint szülés előtt.
Esetleg te is megnézethetnéd magad, egy nőgyógyászati vizsgálat amúgy sem árt évente egyszer.
Nekem érdekesen alakult.
Első szülésem után erősebb volt, mint előtte. Majd jött a második, és számomra is meglepő, de gyengébb. Sokkal.
Hogy ez azzal van összefüggésben, hogy az első fiú, a másik lány, és más a hormonok termelése, vagy azzal, hogy közben öregedtem :-), nem tudom. A két gyerek közt 4,5 év van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!