A 2. gyerkoc szuletese jobb vagy roszabb, mint az elso? Tapasztalatok?
Nalam tok mas volt a ket szules. Az elsonel iszonyu gyorsan tagultam, a fajasok kezdetol szamitva 3 oran belul 7-8 cm-re nyilt a mehszaj. Aztan leallt az egesz, pontosabban a fajasok maradtak, de nem tagultam tovabb. 11 ora mulva lett meg a fiam, tomenytelen oxitocin utan es tobb, mint 2 oras kitolassal. Rettegtem az eleteert, szornyu elmeny maradt, panikhegyek voltak a masodik szulesem elott.
Na az pont az ellenkezoje volt: 12 oran at voltak 10 perces fajasaim, amik nem surusodtek be. Amikor vegre lement 5 percesekre (addigra mar hulla voltam, mert persze a fajasok meg ejfelkor kezdodtek) es bementunk a korhazba, ctg stb majd vizsgalat 6 cm-re volt nyitva a mehszaj, de 2 oran belul kint volt, nem volt fel ora a kitolas. Szoval szummaban nem volt rovidebb (15 ora volt a masodik), de a vege (amitol a legjobban feltem) sokkal gyorsabb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!