Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért elutasítóak a nők a sub pasikkal szemben? Vagy csak én tapasztalom ezt?
Nyilván nem akarom húzni senki idejét feleslegesen, így már az elején igyekszek tisztázni, vagy akár csak finom utalásokkal célozni rá, hogy vonz a BDSM, azon belül is a sub oldal.
Viszont sehogyan sem sikerül olyan nőt találni, aki elfogadna a "perverz/beteges" vágyaimmal. Mondjak le róluk?
29/F
Ha lemondasz erről, és úgy mész bele egy komoly kapcsolata, akkor a vágyaid elfojtása igen problémás lesz..
Talán túl hamar tisztázod ezt, vannak nők akik belemennének ha már meg van az érzelem, de addig nem vonzza őket a dolog.. Bonyolult egy helyzet, találd meg az arany középutat, hogy mikor lenne érdemes elmondani, de a vágyaid elfojtása csak problémát okoz, 1,2,5 akár 10 év után.
Nyilván gondolhatod, hogy nem ezzel nyitok. Van, hogy csak finoman utalok rá, ha érzem, nem szeret túl szókimondóan beszélni a partner az erotikáról.
Akkor kérdezem most azt a jelenlévő nőktől:
Mikor lenne érdemes előhozakodni az embernek a vágyaival? Az örömszerzés feltétele szerintem, hogy ismerjük a másik fél érdeklődését ilyen téren. S mivel tudom, hogy nem mindennapos, hétköznapi dolgok izgatnak, így mindig kicsit félve hozakodok elő velük, de nem is akarnám sem magamat, sem a másikat becsapni. :(
nem mindenkinek jön ez be
sőt a bdsm is elég színes világ, szóval még az érdeklődők körében sem mindenki fogadja el a vágyaidat, de talán megpróbálkozhatsz, hogy direkt ilyen irányban keresel párt
Utolsó: veled értek egyet eddig leginkább. A hétköznapokban nekem a feladatom kiállni érte/értünk/magamért, alapvető dolog, hogy egy férfi védi a nőt, ergo egy pasi hordja a nadrágot. Az viszont más kérdés, hogy hazaérve térdelő szolga és Úrnő szereppé változik a dolog. És persze a négy fal közt aztán lehetnék én a behódoló alárendelt, azt senki nem látja, csak mi, feltéve ha nem visszük ki ilyen jellegű rendezvényekre ezt.
Persze a négy fal közül való kikerülésből kivétel "lenne" az erényöv hordása, de ez már más dolog.
Na es akkor.mit kezdjek en aki switch vagyok ???
Dupla nehezitas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!