Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért elutasítóak a nők a sub...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért elutasítóak a nők a sub pasikkal szemben? Vagy csak én tapasztalom ezt?

Figyelt kérdés

Nyilván nem akarom húzni senki idejét feleslegesen, így már az elején igyekszek tisztázni, vagy akár csak finom utalásokkal célozni rá, hogy vonz a BDSM, azon belül is a sub oldal.

Viszont sehogyan sem sikerül olyan nőt találni, aki elfogadna a "perverz/beteges" vágyaimmal. Mondjak le róluk?

29/F

2017. júl. 6. 17:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Ha lemondasz erről, és úgy mész bele egy komoly kapcsolata, akkor a vágyaid elfojtása igen problémás lesz..

Talán túl hamar tisztázod ezt, vannak nők akik belemennének ha már meg van az érzelem, de addig nem vonzza őket a dolog.. Bonyolult egy helyzet, találd meg az arany középutat, hogy mikor lenne érdemes elmondani, de a vágyaid elfojtása csak problémát okoz, 1,2,5 akár 10 év után.

2017. júl. 6. 17:59
 2/13 A kérdező kommentje:

Nyilván gondolhatod, hogy nem ezzel nyitok. Van, hogy csak finoman utalok rá, ha érzem, nem szeret túl szókimondóan beszélni a partner az erotikáról.

Akkor kérdezem most azt a jelenlévő nőktől:

Mikor lenne érdemes előhozakodni az embernek a vágyaival? Az örömszerzés feltétele szerintem, hogy ismerjük a másik fél érdeklődését ilyen téren. S mivel tudom, hogy nem mindennapos, hétköznapi dolgok izgatnak, így mindig kicsit félve hozakodok elő velük, de nem is akarnám sem magamat, sem a másikat becsapni. :(

2017. júl. 6. 18:04
 3/13 anonim ***** válasza:

nem mindenkinek jön ez be

sőt a bdsm is elég színes világ, szóval még az érdeklődők körében sem mindenki fogadja el a vágyaidat, de talán megpróbálkozhatsz, hogy direkt ilyen irányban keresel párt

2017. júl. 6. 18:06
 4/13 anonim ***** válasza:
Az a baj evvel,hogy a nők nem bírják felfogni hogy aki sub az nem 0-24-ben akar egy nőnek behódolni,megalázo helyzetbe kerülni,hanem alkalmanként!
2017. júl. 6. 18:09
 5/13 A kérdező kommentje:

Utolsó: veled értek egyet eddig leginkább. A hétköznapokban nekem a feladatom kiállni érte/értünk/magamért, alapvető dolog, hogy egy férfi védi a nőt, ergo egy pasi hordja a nadrágot. Az viszont más kérdés, hogy hazaérve térdelő szolga és Úrnő szereppé változik a dolog. És persze a négy fal közt aztán lehetnék én a behódoló alárendelt, azt senki nem látja, csak mi, feltéve ha nem visszük ki ilyen jellegű rendezvényekre ezt.

Persze a négy fal közül való kikerülésből kivétel "lenne" az erényöv hordása, de ez már más dolog.

2017. júl. 6. 18:14
 6/13 anonim ***** válasza:
Te dominát keresel, nem találsz én meg szub lányt keresek és nem találok. Az ellenkezőjét tapasztalom, hogy a mai lányok uralkodni akarnak, nem hagyják a férfi dominanciát érvényesülni.
2017. júl. 6. 18:15
 7/13 anonim ***** válasza:
Utolsó nem értek veled egyet mert szerintem manapság több lány szereti a sub szerepet mint a dom szerepet. (Persze itt a magam nevében is beszélek.)
2017. júl. 6. 18:40
 8/13 anonim ***** válasza:
Én nem ítélem el a sub férfiakat, de én is az vagyok, így nem hiszem, hogy működne.
2017. júl. 6. 20:08
 9/13 anonim ***** válasza:
88%
Egyszerűen azért, mert ez nem férfias.
2017. júl. 6. 20:41
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Na es akkor.mit kezdjek en aki switch vagyok ???

Dupla nehezitas!

2017. júl. 6. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!