Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha találkozok egy hetero nővel és ezeket tapasztalom, lehet hogy nem is annyira hetero?
Megbámul más lányokat, feltűnően sokáig. Bestíröli a melleimet, sokáig. Harapdálja a száját előttem. Megbámul, dícsér, fizet. Úgy tudom csak férfiakkal volt kapcsolata.
Nem vagyok leszbikus, nem értek ezekhez a dolgokhoz. Szerintetek van benne valami? És légyszi ne kövezzetek meg, csak érdekel. Kb 9-10 évvel idősebb tőlem.
Azt nem is én írtam te barom:D vicces, hogy pont te magyarázol az illemről. Azt se tudod mi fán terem.
Szüleidet meg hagyd ki a játékból mert egy rakás szart neveltek belőled, úgyhogy csak gratulálni lehet nekik.
24:El vagy tévdve,nagyon is jól neveltek,ugyanis fogalmad sincs róla milyen vagyok a való életben!Ahogy egyik nő utánzat szörnyinek sem,akil itt írogatnak nekem hatalmas fruaztrációjuk miatt!
Tudod az a különbség köztem meg közted és a másik 4 és fél pipás kommentelő között(ugyanannyi a "százalékotok" nagyeszű),hogy én sosem nyilvánulnék így meg sem szóban,sem írásban,hogy "rakás szar",illetve "szardarab",de mondom,tudom,hogy képteleb levetkőzni a proli stílust egész életében,aki prolinak született,szóval "elnézem" nektek,mert úgyis felettetek állok,és ez nekem elég!😉😌😌
Te se a diplomáddal rúgtad be itt az ajtót, hanem az undorító stílusoddal.
De félre ne értsd, nem a végzettséged a bajunk veled, hanem az, hogy nem vagy normális.
Tényleg kész röhej, hogy te osztod az eszed a stílusról:D és meg vagy róla győződve, hogy a tiéd nem alpári? Hol a pokolban élsz te?
Hidd el, ezt a förtelmes stílust senki nem vetkőzi le a való életben se.... remélem majd lesz aki elkeni a nagy pofádat, krvára megérdemelnéd, pedig én senkinek se szoktam rosszat kívánni, de neked tudnék különbet is.
28:Te valakivel összekeversz balfaszkám!
Soha egy ezrest sem kerestem ilyesmivel,ha tudni akarod!Szóval nyugodtan alszom.😌 Külföldön pedig könnyű munkám lesz,amivel jól fogok keresni.😏😏😏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!