Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ha találkozok egy hetero...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha találkozok egy hetero nővel és ezeket tapasztalom, lehet hogy nem is annyira hetero?

Figyelt kérdés

Megbámul más lányokat, feltűnően sokáig. Bestíröli a melleimet, sokáig. Harapdálja a száját előttem. Megbámul, dícsér, fizet. Úgy tudom csak férfiakkal volt kapcsolata.

Nem vagyok leszbikus, nem értek ezekhez a dolgokhoz. Szerintetek van benne valami? És légyszi ne kövezzetek meg, csak érdekel. Kb 9-10 évvel idősebb tőlem.

2020. júl. 25. 14:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
89%

Azt nem is én írtam te barom:D vicces, hogy pont te magyarázol az illemről. Azt se tudod mi fán terem.

Szüleidet meg hagyd ki a játékból mert egy rakás szart neveltek belőled, úgyhogy csak gratulálni lehet nekik.

2020. júl. 26. 12:34
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

24:El vagy tévdve,nagyon is jól neveltek,ugyanis fogalmad sincs róla milyen vagyok a való életben!Ahogy egyik nő utánzat szörnyinek sem,akil itt írogatnak nekem hatalmas fruaztrációjuk miatt!

Tudod az a különbség köztem meg közted és a másik 4 és fél pipás kommentelő között(ugyanannyi a "százalékotok" nagyeszű),hogy én sosem nyilvánulnék így meg sem szóban,sem írásban,hogy "rakás szar",illetve "szardarab",de mondom,tudom,hogy képteleb levetkőzni a proli stílust egész életében,aki prolinak született,szóval "elnézem" nektek,mert úgyis felettetek állok,és ez nekem elég!😉😌😌

2020. júl. 26. 12:44
 13/18 anonim ***** válasza:

*akik

*frusztrációjuk

2020. júl. 26. 12:45
 14/18 anonim ***** válasza:
67%

Te se a diplomáddal rúgtad be itt az ajtót, hanem az undorító stílusoddal.

De félre ne értsd, nem a végzettséged a bajunk veled, hanem az, hogy nem vagy normális.

2020. júl. 26. 12:55
 15/18 anonim ***** válasza:
91%

Tényleg kész röhej, hogy te osztod az eszed a stílusról:D és meg vagy róla győződve, hogy a tiéd nem alpári? Hol a pokolban élsz te?

Hidd el, ezt a förtelmes stílust senki nem vetkőzi le a való életben se.... remélem majd lesz aki elkeni a nagy pofádat, krvára megérdemelnéd, pedig én senkinek se szoktam rosszat kívánni, de neked tudnék különbet is.

2020. júl. 26. 13:03
 16/18 anonim ***** válasza:
89%
Azért ne haragudj, de aki leitatással vagy fenyegetéssel (kompromittáló dolgokkal) akar megszerezni magának lányokat, az ne beszéljen erkölcsi fölényről. Ha pedig tényleg olyan gyönyörűséges vagy kívül belül, akkor miért kell ilyen eszközökhöz fordulnod? És a stílusod az írásaidból ítélve, hagy némi kivetnivalót
2020. júl. 26. 13:09
 17/18 anonim ***** válasza:
10%

28:Te valakivel összekeversz balfaszkám!

Soha egy ezrest sem kerestem ilyesmivel,ha tudni akarod!Szóval nyugodtan alszom.😌 Külföldön pedig könnyű munkám lesz,amivel jól fogok keresni.😏😏😏

2020. júl. 26. 14:08
 18/18 A kérdező kommentje:
Nem fogok beléd állni, de anonim ember azt mond amit akar. Remélem jobban érzed magad tőle, hogy itt osztod az észt, te nők szégyene.
2020. júl. 26. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!