Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Csak én tapasztalom ezt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én tapasztalom ezt?

Figyelt kérdés

26 éves nőies lány vagyok, egy éve szingli és most már úgy érzem, hogy jó lenne egy kapcsolat. Viszont mivel vidéken élek, így elég nehéz az ismerkedés, általában hetero emberekbe szeretek bele és ez azért így nem túl egyszerű. Próbáltam pink vanillán ismerkedni, facebook csoportokban, de egyszerűen katasztrófa ami ott van. Egyrészt már bocsánat a kifejezésért, de minden 2 lány ember r...c meztelen képeket rak fel stb. Rengeteg embert csak a kíváncsiság és az egy éjszakás kaland hajt. Aki esetleg nem ebbe a kategóriába tartozik annak a kinézete fiús - Nem véletlen vagyok leszbikus, nem vonzottak sosem a fiúk és a fiús kinézetű lányok -. Ezen felül rengeteg kamu pasi felhasználó, illetve arról még nem is ejtettem szót, hogy rengetegen keresnek 3. felet a kapcsolatukba. Szerencsére egyébként nem lakom túl messze Pesttől kb 1 órányira, de eddig pesti lányok között sem találtam olyat aki tényleg komoly kapcsolatot szeretne, nőies, igényes tudja mit akar az élettől, céljai vannak stb.

Talán nagyok az igényeim? Bár én ezt nem gondolnám..

Ti hogyan és hol ismerkedtek?

Előre is nagyon köszönöm a válaszotokat! :)

Üdv

Egy 27 éves nőies lány :)

2018. nov. 13. 09:55
 1/9 anonim ***** válasza:
45%
De. Nagyok az igényeid.
2018. nov. 13. 09:56
 2/9 anonim ***** válasza:
85%

Jó hosszan fogalmazhattad ezt meg ha a kérdés kiírásának a végére öregedtél egy évet. :D

Ha közel laksz Pesthez menj fel az éjszakai életbe és bátran ismerkedj vannak direkt melegeknek szóló helyek.

2018. nov. 13. 10:11
 3/9 anonim ***** válasza:
80%

Nem csak te tapasztalod ezt... Egyszerűen nehezebb dolga van egy vidéki nőnek ismerkedni, nővel, mint akárki másnak. Sose tudhatod, hogy aki megtetszik valahol az milyen beállítottságú aztán az egész átmegy kínosba... Azt pedig, hogy leírtad, hogy nem véletlen vagy leszbikus és nem jönnek be a fiús lányok, kifejezetten köszönöm. Azt hittem egyedül vagyok ezzel a gondolatmenettel.... Sose bírtam ezt megérteni, hogy ha valaki a lányok iránt vonzódik miért jön össze egy rövidhajú, leszorított mellű, direkt mélyre változtatott hangú csajjal -.-

26N

2018. nov. 13. 10:32
 4/9 anonim ***** válasza:
Hol van az a vidèk?
2018. nov. 13. 10:55
 5/9 A kérdező kommentje:

Koszonom a hozzaszolasokat!

Esztergom ez a videk egyebkent 27 eves leszek Decemberben :)

2018. nov. 13. 11:05
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem kiugróan nagy igények, ne gondold. De heterogén férfiként mondom, normális férfi párt keresve hasonló gondokkal küzd.

Nem szabad feladni és...... lentebb adni az igenyeket, de elkedvetlenedni. Volt leszbikus (inkább biszex) lány ismerősöm, aki férfit szedett fel mert lányt nem talált. De nem volt boldog. Ne ess ebbe a hibába.

41f

2018. nov. 13. 13:03
 7/9 anonim ***** válasza:
6. vagyok: heterogén=hetero. Automata javítós örömök.
2018. nov. 13. 13:04
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ezzel gond szerintem kérdező, én is pont így vagyok ezzel és nem akarom alább adni, megalkudni, az nem én vagyok. Nem akarok 1 óra ismeretség után mélyrehatóan az erotikus vágyaimról társalogni meg azonnal a másik ágyába vetődni, tényleg szeretném a másikat előtte kicsit megismerni. És ez a legtöbb embernek sajnos kevés.

Ráadásnak meg aki nekem teszik, annak én nem és fordítva :D De csak azért, hogy ne legyek egyedül, nem fogok beleugrani egy kapcsolatba. Szóval nem erőlködöm a dolgon jelenleg.

2018. nov. 13. 15:00
 9/9 anonim ***** válasza:

Annyira szomorú, hogy mennyien "parlagon heverünk". :) Én már feladtam és beletörődtem a sorsomba. :D

26N

2018. nov. 13. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!