Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sem hetero?
A munkahelyemen ahol nemrég óta dolgozom van egy nő. Én a kezdetektől rá nezesre is már azt mondtam h ő nem hetero, aztán megismertem és az alapjan is azt gondoltam, hogy nem lehet hetero. 35 éves se gyerek se pasi, házasságot nem akar, gyerekrol hallani se akar. Mi ketten kicsit többet vagyunk együtt mert ilyen a munka beosztás, és a viselkedése is gyanussa vált. Mély szemkontaktus, egymás poénos piszkalodasa, volt, hogy megolelt, és megpuszilt csak úgy. Pedig ő inkább ilyen nyers stílusú és nem ez a típus. Nagyon meglepett. Aztán írtam neki messen viszont ott abszolút nem kommunikatív és le ráz :D eléggé össze zavart, csütörtökön el mondtam neki, hogy nekem a lányok jönnek be. A reakciója alapjan nem lehet mondani semmit viszont érdeklődött, meg mondta, hogy nincs a massaggal baj stb.. De neki pasija volt csak. Állítás szerint. Na mindegy.
Ti mit gondoltok erről?
Ja és van amikor megcsikizett vagy megmasszirozott... De mondjuk azt mással is csinálta :D
Szerintetek van értelme próbálkozni? Ami még most rossz, hogy szabin lesz elég sokáig és a messen mint mondtam nem tudok vele beszélni mert leraz...
Hány éves vagy?
Amúgy vannak emberek, akik a netes beszélgetést nem preferálják.
Mióta elmondtad neki,hogy a lányokhoz vonzódsz azóta másabbul viselkedik veled vagy ugyan úgy?
Fura,a leírtakból lehetne akár leszbikus vagy biszex. Viszont ha ő is vonzódna a lányokhoz,lehet ő is bevallotta volna,hogy amúgy ő is leszbikus/biszex.
De leginkább úgy lehetne ezt kideríteni,ha munkán kívül sikerül találkozni.
Nem tudod esetleg elhívni egy kávéra,sütire stb??
Mivel nem szeret online beszélgetni,így talán egy meghívás jobb lenne. Végülis csak beszélgetnétek,kicsit másabb lenne mint a munkahelyen.
Minél több tali kéne,meg iszogatós este ezek után lehet jobban eldönteni a dolgokat.
Egyébként nekem is van egy ismerősöm 40 körüli, se gyerek,se férj, tesójával lakik,csak tesója sokat van külföldön.
Velem nagyon kedves,meg mindig haza akar hozni,mert ő az utolsó vendég mikor jön. Kocsiban is csak beszélgetünk rendesen. Nem láttam rajta hogy többet akarna egyébként vagy bármi szándéka lenne. Direkt felhoztam az ismerkedéseket.Kiderült próbálkozott ő pasikkal,randik találkozások,de nem jött össze komolyabb kapcsolat. Végül úgy döntött jobb egyedül,dolgozik,kutyáival foglalkozik,barátaival össze jár,kirándul. Azt mondta neki így teljesen jó.Én ezeket elhiszem neki. Ha leszbikus lenne szerintem valamelyik alkalommal biztos a kocsiban jobban rám nyomul.
Mondjuk elutasító lennék vele szemben,persze nem bunkón!!!mert sajnos nagyon nem jön be,kedves meg minden. de pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!