Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lassan úgyérzem a biszexualitá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lassan úgyérzem a biszexualitásomon teljesen felülkerekedik a leszbikusság ? Most ezt el kell fogadni vagy van rá megoldás?

Figyelt kérdés

Régebben tetszettek a srácok is, de ma már szinte csak a lányokat nézem meg, egyszerűen jobban lenyűgöznek, valahogy izgalmasabbnak találom. Lehet biszexuálisból teljesen leszbikussá válni ? Ilyen létezik ?

Egy csomó tervem volt idősebb koromra hogy család stb, de úgy érzek ha engedek az érzéseiknek most akkor ez tuti el fog úszni..

2020. júl. 29. 23:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg éppen hogy engedd el a lovakat had fussanak pár kört és majd ha kicsit elfáradtak leülünk ezt újra átgondolni.

Nem lehet lefojtott vágyakkal boldog életet élni. Ha biszex vagy, akkor biszex maradsz.

Ha tetszettek a srácok akkor most se utáltad meg őket csak egy ilyen időszakodat éled.

Hat éld meg és nézd meg milyen, hogy aztán ezekkel az élményekkel gazdagodva újra gondolhasd mit szeretnél.

2020. júl. 30. 00:03
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem fogod tudni belekényszeríteni magad egy kapcsolatba amiben boldog is leszel. Ilyen alapokra meg ne vállalj gyereket, szerintem önzőség csak a családalapítás miatt pasizni.

Gondolj bele, neked hogy esne ha egy meleg srác csak azért összejönne veled hogy szülj neki gyereket, de fejben pasik körül jár az esze...sząr érzés lenne, igaz?

Ha szeretnél, egy másik nővel is lehetséges mindez. Kicsit nehézkesebb, de megoldható.

Spermabank vagy donor.

Ez nem becsapáson alapszik, és szerintem biztosabb alap egy gyerek felneveléséhez.

2020. júl. 30. 00:32
 3/6 A kérdező kommentje:
Sajnos ugy veszem eszre hogy ez itthon kivitelezhetetlen anelkul hogy megbelyegezbenek. Es egyebkent nem zarkozom el a ferfiaktol sem, csak egyre inkabb azt veszem eszre magamon hogy vonzobbnak talalom a noket, turelmesebbek figyelmesebbek stb😏 tudom ez altalanositas es biztos van ellenpelda, de nekem ez a tapasztalatom.
2020. júl. 30. 00:44
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Adj időt magadnak,csináld ami jól esik,aztán majd alakul ahogy alakulnia kell.A lényeg,hogy bármi is lesz,semmiképp ne görcsölj rá semmire,illetve a terveid,ahogy fenntebb is írták, attól függetlenül megvalósíthatók,hogy férfi vagy nő az,akit a sors neked szánt.:)

(N)

2020. júl. 30. 00:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Az ilyesmit tervezni úgyse tudod. Vagy vonzódsz valakihez, vagy nem.
2020. júl. 30. 02:19
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Én 12 évesen éreztem úgy, hogy érdekelnek a lányok és emiatt teljes letargiába estem, nagyon sokat sírtam miatta, nem akartam elfogadni a tényt. Kizártam a gondolataimból, próbáltam fellángolásra fogni, elengedtem és ment az élet tovább :D Éreztem fiúk iránt vonzalmat, néha a mai napig is, de nekem például az hogy megcsókoljam őket, esetleg szexuális kapcsolatot létesítsek bármelyikükkel nem megy. Külsőre tetszenek, de máshogy nem igazán. Teljesen ezt az érzést nem fogod tudni elnyomni, vagyis megpróbálhatod de nem lesz valami leányálom. Én is próbáltam fiúkkal ismerkedni, de valamiért mindig leblokkoltam amint komolyabbra fordult volna a dolog.

Viszont, ugyanabban a cipőben vagyunk. Családalapítás, gyerek, házasság mind tervben volt. Férfivel. De egyre jobban el kell fogadnom jómagam is a tényt, hogy nem fogom tudni megvalósítani mert a lányokat szeretem.

Kérlek ne cimkézd magad, mert a legtöbb ember céltáblaként fog beléd rúgni ott ahol tudnak, hiába. Ezzel nem tudsz mit csinálni :)

Hajrá Csajszi, engedd el magad és hagyd hogy alakuljanak úgy a dolgaid ahogy szeretnéd!!! <3

2020. júl. 30. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!