Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbiként milyen haj a divat?
Figyelt kérdés
Rövid vagy hosszú göndör vagy hosszú vasalt, nektek milyen van és milyen jön be?
Mert nekem mindegy,de most hosszú vasalt van.De lehet stílust változtatok.
#Haj,frizura,leszbi,lány,nő,
2020. jún. 19. 05:17
1/11 anonim válasza:
Nekem hosszu hullamos termeszetesen osszulo
De szerintem nincs olyan h leszbi haj divat 😁
2/11 anonim válasza:
Nekem hosszú,egyenes,melirozott, vasalni nem szoktam.
Volt már olyan barátnőm ,akinek szintén ilyen volt.
3/11 anonim válasza:
Nekem rövid,szőke hajam van,mostanában növesztem.De ne az orientációdtól tedd függővé a stílusod,úgy hordd a hajad,ahogy neked tetszik:)
4/11 anonim válasza:
Nekem vállig érő egyenes barna de novesztem mert magamon nem tetszik a rövid haj
5/11 anonim válasza:
Hát én a színes hajakért vagyok oda és enyém egy része pl. zöld (amúgy rövid). :D Imádom az extrém hajszíneket és legtöbb ilyen hajú csaj nem hetero pl. :D
6/11 anonim válasza:
Rövid fekete van. Hosszúval ápolatlannak érzem magam, mert nagyon dús és hullámos is. Vasalni meg nem fogom mert kiszárad és sprőd lesz. Egyszer életemben növesztettem meg váll alá, nagy hiba volt.
7/11 anonim válasza:
Rövid,itt ott őszes barna,X időnként más színű.(szürke-fekete-kékes fekete-kékes szürke).
Másokon is a rövid haj az,ami fekszik,de a hosszúval sincs igazából bajom.
8/11 anonim válasza:
Nekem hosszú göndör természetes sötétbarna a hajam. Számomra szinte teljesen mindegy milyen a másik frizurája, ha az jól áll neki és ápolt.
9/11 anonim válasza:
Ami jól áll. Lehetsz a 2020-as divat legfrisebb hajkoronájával ha a tükör bereped tőle ha belenézel mert olyan rosszul áll.
10/11 anonim válasza:
nekem épp félhosszú barna , de sokáig szőke volt :) volt pink is :D
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!