Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan öltözködtök?
Nem tudom jó kategóriába írom-e, azért a leszbikusságba mert a divat témakörnél csak lehurrogna mindenki mert leszbikusokhoz szól a kérdésem...
Szóval ti hogyan öltözködtök? Nincs semmi hátsó szándékom a kérdéssel, csak érdekel a divat és leszbikus vagyok :D
Én pl. szerintem elég változóan öltözködöm, imádom a kockás inget farmernadrággal és virágmintás tornacipővel, imádom a derékban szűkített blúzokat (szinte nincs is derekam, ez meg elég jól csinál), imádom az ejtett vállú felsőket (szerintem az egyik legvonzóbb női testrész a "pucér" váll), imádom a fekete vagy barna bőrdzsekit, a ballonkabátot, a bőrnadrágot....kicsit túlspiláztam :D Szóval ezek alapján azt mondom tökre kevert stílusom van, és nem tudom más leszbikusok hogyan öltözködnek de azért kiváncsi lennék, mert sajnos a közelemben csak nagyon fiús lányok vannak és nekem inkább a nőiesebb jön be :)
Nőies a stílusom,nem hordok fiús ruhákat.
Szinte minden darab megtalálható a szekrényemben,otthon jellemzően legginset,pólókat hordok, suliba csőfarmer kicsit elegánsabb blúzzal,kordnadrág, garbó, télen hosszúszárú,de lapos vagy kicsit telitalpú,ősszel-tavasszal sneaker,nyáron szandál,papucs. Városi szaladgáláshoz,programokhoz nyáron szoknya,ruha,vagy lapos vagy magassarkú szandál. Ősszel-tavasszal én is bőrkabátot hordok, van szövetkabátom,farmerkabàtom,kardigánom,egyszóval szinte minden darab van,egyedül férfiruhákat nem vagyok hajlandó felvenni.
21/L
Mikor milyen kedvem van :D bulizni, randizni, előkelő helyre stb szívesen öltözök csinibe, enyhe smink, rendezett frizkó :) máskor meg, 5xl-s melegítő, imádom, ha ennyire nagy rám! Lelenc, elhanyagolt kinézet... Nem összekeverni az ápolatlannal!
Szóval kisestélyitől elkezdve a rövidgatya-lyukaspólóig minden jöhet, tényleg kedvtől függ. Ha nincs kedvem hozzá, akármilyen alkalomra veszem fel, csak olyat amiben jól érzem magam.
De általában, a kockás ing nálam is hódít,deréktól hosszabb legyen (gólya lábak, inkább kisebbbek mutatom őket) világos farmernaci,tornacipő.. Kifejezetten szeretem a deszkás, fiús cipőket is, lógós gatyát, pólót, pulcsit, baseballsapkát fordítva hordani :D kiegészítőket, finom parfümöket.. Sokszor utánamnéznek, hogy ez most tényleg egy virágillatú csávó!? :O fejjel kb, ha épp "fiúsabb" hangulatomban találnak.
Nővérem esküvőjén meg annyira "lányos" voltam, hogy nem hitték el, hogy van barátnőm, hogy leszbikus vagyok, mikor minden ujjamra jutna fiú... -_-'
Fiús,lazább öltözködés.
Az ingek is nagy kedvencek.
24/LL
Én már egyre inkább férfi ruhákat hordok, de a stílusos, sportos darabokat.
Sportos elegáns stílus.
Noiesebb stilus, ha megjelenni kell : testhez- simulo ruha , ha lazabb akkor farmer , szinten testhezallo felsovel , szoval mindegy mi , csak kiemelje az alakomat ,
Preferalt szinek : fekete, barna .
40L
Nekem noiesebb stilusom van.
Szeretem a kisse "vadabb" ruhakat mint pl borszoknya (ilyen magasabb dereku vagy hogy mondjam)hozza valami fekete felso amit picit beleturok a szoknyaba neccharisnya es bakancs vagy sima harisnya es tornacipo:)
Imadom a kockas ingeket is azt is sokszor megkotom es ugyanigy fekete borszoknya es tornacipo:)
Farmert eleg ritkan hordok abbol is van max 3 mindharmon a combjanal fut egy viragminta
Emellett imadok mindent ami fekete
Szeretem meg a magasdereku nadragokat es a farmerjaim is ilyenek
Inkabb ilyen spagetti pantos ruhakat kedvelek (ez attol fugg milyen de alltalaban melltarto nelkul)szerintem az pl hat reszen is nagyon vonzo tud lenni:)
Szeretem meg a fekete szint keverni kek vagy rozsaszinnel
Nemtudom ez mennyire tartozik meg ide de fehernemubol is altalaban feketer hordok:)
18/LL
6-os: Imádlak, rohadt jó stílusod lehet :D
5-ös és ezentúl mindenki aki ilyet ír: A 40 éves mióta "L"? Azt ugye tudjátok hogy az lányt jelent? 40 évesen nem nők vagytok? Vagy ez valami kamu kisfiú írása?
Lazább verzió vagyok én is :)
Cső gatya,polo,pulcsi sportosabb verzio :) néha ing ha ahoz van kedvem :) mikor milyen a hangulatom :D
26/L/L
Kerdezo,
Akkor ha igy jobban tetszik :40L/L,jo?
5-s voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!