Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan öltözködtök?
Nem tudom jó kategóriába írom-e, azért a leszbikusságba mert a divat témakörnél csak lehurrogna mindenki mert leszbikusokhoz szól a kérdésem...
Szóval ti hogyan öltözködtök? Nincs semmi hátsó szándékom a kérdéssel, csak érdekel a divat és leszbikus vagyok :D
Én pl. szerintem elég változóan öltözködöm, imádom a kockás inget farmernadrággal és virágmintás tornacipővel, imádom a derékban szűkített blúzokat (szinte nincs is derekam, ez meg elég jól csinál), imádom az ejtett vállú felsőket (szerintem az egyik legvonzóbb női testrész a "pucér" váll), imádom a fekete vagy barna bőrdzsekit, a ballonkabátot, a bőrnadrágot....kicsit túlspiláztam :D Szóval ezek alapján azt mondom tökre kevert stílusom van, és nem tudom más leszbikusok hogyan öltözködnek de azért kiváncsi lennék, mert sajnos a közelemben csak nagyon fiús lányok vannak és nekem inkább a nőiesebb jön be :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!