Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem unalmas még az a sok csaj aki megjátssza jódolgában a homosexet?
Attól, hogy egy kiscsaj lesmárolja a másikat félrészegen, vagy teszem azt totál csatton, még nem lesz meleg.
Amúgymeg neked mi az isten bajod van, hogy kétnaponta felteszed ezt a kérdést?
Kivel nem jött már össze a dolog? :D
Nem.
Nem unalmas.
Nekünk nem az.
Nekem a három megélhetési gyerek csináltatàsa az az unalmas.Meg az, hogy a csapból is a házasság hete folyt múlt héten. Még, hogy mások döntenèk el ki, hogy éljen.
De ne aggódj én is a másik oldalról lettem bi és én is ilyen begyoposodott bunkó voltam. Aztán hopp..èn lettem hirtelen.
Azok.ők.
Mert "azok" és "ők" köztünk vannak és semmivel sem rosszabb (sem jobb) emberek.
Béke veled tesó.
Azt azert kikerem magamnak es szerintem nem csak en, hogyha ket csaj smarol neadj'isten 1 buli heveben egymassal, az feltetlen azt kell jelentse, hogy csak villognak az ott levo amugy is kanos pasiknak, hogy csorgathassak a nyalukat...
Biszexualis vagyok magam is. Nem szeretem nyilvanosan muvelni a nem oda valo dolgokat es nezni sem, de bizony volt olyan, hogy kisse ittas voltam es a szinten bi. baratnom ,,lekapott" siofokon egy buli kellos kozepen... Regota akartam mar es le kellett allitsam, mert rogton mindenki korbeallt es roppant kinosan ereztem magam meg reszegen is... Nem mozi,nem kirakat... Bezzeg ha ket hetero egymas bugyijaba/gatyajaba turkal a buli kellos kozepen az egyaltalan nem furcsa vagy gaz...
Persze, vannak hulye libak akiknek ez tenyleg csak szorakozas,de konyorgom, feltetel nelkul ezt mindenkire ra kell aggatni?!?
Ha a heterok nyalhatjak egymast feltunes nelkul, kikerem magamnak, hogy en te tehessem meg ugyanezt egy azonos nemu partnerrel!...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!