Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek felkelti az érdeklődéseteket egy izmos, kondis csaj?
Figyelt kérdés
L/252017. dec. 18. 08:24
1/34 anonim válasza:
Felkelti az érdeklődésemet. Nemcsak szexuálisan, hanem példaképnek tekintem.
2/34 anonim válasza:
Attól függ mennyire "kondis". Ha már férfiasan kigyúrt, dagadozik a biszepsze, akkor nem. Ha csak nőiesen sportos és fitt akkor persze, de a telt lányok is tetszenek.
23/L
4/34 A kérdező kommentje:
Nem vagyok férfias, de gondolom úgyis szubjektív, hogy kinek mi az izmos. :)
2017. dec. 18. 11:58
5/34 anonim válasza:
Nem tudnál belinkelni egy olyasmi testalkatot amire gondolsz? Ha tudnánk te mit értesz izmos kondis alatt könnyebben meg tudnánk mondani
6/34 A kérdező kommentje:
2017. dec. 18. 13:56
7/34 anonim válasza:
A más sokféle lehet. Hasonlót könnyebb elképzelni. Jobban véleményt lehetne mondani, ha feltöltenél egy arc nélküli saját képet. Ha ilyen izmos vagy, nem kell szégyenkezned, bátran megmutathatod magad.
8/34 A kérdező kommentje:
2017. dec. 18. 14:32
9/34 anonim válasza:
Köszi a képeket! Csinos és nőies vagy. Különösen az első képen. Én még nem vagyok ennyire izmos, de úszom és crossfit-ezem.
Az #1-es és #7-es válaszoló vagyok.
10/34 anonim válasza:
Ne haragudj,de nekem ez nem...szép dolog a testépítés,és csodálnálak is érte,hogy hú, milyen kitartásod van,de szexuálisan inkább az asszonyosabb testalkat szokott vonzani
Dehát ugye nem vagyunk egyformák :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!