Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5/22 anonim válasza:
szerintem vagy a 14-17 vagy a 18-21
legalábbis 27 évesen én nehéznek érzem az ismerkedést
6/22 anonim válasza:
Én is úgy vettem észre,hogy 25 fölött döcögősebb az ismerkedés.
7/22 anonim válasza:
5/6 - átérzem a helyzeted 😅😅 Akit megismertem mind 20 vagy az alatti..nem tudom a korosztályunk hova tűnt :D
8/22 anonim válasza:
Hát,Nagy valószínűséggel már megtalálták az ideálisat.
:/ :c
Vagy teljesen máshol leledzenek,mint ahol mi keressük őket.
fck
9/22 anonim válasza:
Még csak 20 vagyok, hamarosan 21, de már érzem, hogy a határvonalon billegek. Elég döcögős az ismerkedés. Kár, hogy "későn" vállaltam fel magam. Namindegy :D
10/22 anonim válasza:
Sokan vagyunk így szerintem.
Meh,a lepényhal már megdöglött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!