Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok ti melyik korosztályban keresgéltek párt magatoknak? Hány évesen?
Én 24 éves vagyok, és 18-32 éves kor között keresek nagyjából.
Ismerkedtem már 17 évessel is, de nagyon nem volt szimpatikus a gyerekes, éretlen gimis kamasz személyisége, és más világ mint én alapvetően. Lehet egy 18-20 évessel is így lennék. De 34-35 éves férfival is ismerkedtem már, ők talán "túl érettek" voltak hozzam képest. Régóta dolgoznak, önálló felnőtt élet, komolyabbak. Próbálom nem nagyon szigorúan venni azt az intervallumot, a lényeg hogy ne legyen túl fiatal se túl idős, ezért a korosztályomból érezném jól magam valakivel úgy érzem. Mivel mindig akadnak kivételek, ezért próbálok nyitott lenni egy bizonyos szintig, amiket mondtam is, hogy 17-20 éves, 33-35 éves...
18, lassan 19
25-27 alatt inkább, jobban szeretem a komolyabb kicsit dominánsabb fiúkat. :D
Nyilván nem várom el, hogy mindenben az legyen, de valahogy jól esik és biztonságot ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!