Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok 44 évesen van sanszom arra h, hogy a 25 -35 éves korosztályba párt találjak?
Figyelt kérdés
2019. dec. 4. 17:01
1/8 A kérdező kommentje:
Aktivként
2019. dec. 4. 17:02
2/8 anonim válasza:
Ha jol nezel ki, akkor siman. 26f
3/8 anonim válasza:
sports,izmosnak kell lenned,ha aputested van felejtö
4/8 anonim válasza:
Persze, az én pasim is 41 én meg majdnem a fele :D
5/8 anonim válasza:
Lestrapált külsővel nem. 44 éves korodra eléggé meglátszik már, hogy mennyire egészségesen élted az addigi életedet vagy sem.
6/8 anonim válasza:
Ha jól nézel ki, és az egzisztenciád is rendben, akkor igen. Mondjuk én csak 23 éves vagyok.
7/8 anonim válasza:
Én sokkal több vagyok,mégis,találok ha épp kell.
Még tinit is.Ne hagyd el magad.Sportolj.Öltözz
fiatalosan.Csak menj fel a startapróra!Meg fogsz
döbbeni,mennyi fiata keres időset.Te még nem is vagy ídős
ráadásúl.
8/8 Danielguy válasza:
50 felett is, ha adsz magadra.
Ha 30 évesen "nekem mindegy" felfogása van valakinek akkor is halott az ügy.
kevesebb tv és több sport, normális étrend.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!