Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan fiatal srácok akik szinte csak az idősebb 40körüli korosztály közűl választanak párt? Miért?
23 vagyok, orvos, a párom 37.
A korosztályomból is volt helyes srác, évekkel ezelőtt, szerettük is egymást mégis vége lett. Máshogy képzeltük el a jövőnket, pedig mi állítólag nagyon szép pár voltunk.
Nem kor alapján döntöttem a sors így hozta, egymásba szerettünk.
Előző pasim 5 évvel idősebb volt.
Előző párommal is együtt éltem egy parányi lakást béreltünk a belvárosban a Bazilika környékén. 17 évesen tök jó volt, a szüleim engedték, minden rózsaszín volt.
De pár év múlva, átalakult barátsággá, ő külföldre költözött én meg maradtam.
Én most is úgy élek és gondolkodok mint eg y23 éves, imádok bulizni, minden évben megyek a Soundra, ki nem hagynám igaz ez az egyetlen amire megyek a fesztiválok közül ezt a párom unja láthatóan nem érzi jól magát.
Szeretem hogy ő nagyon nyugodt, és határozott, és elvisel engem :)
Hétvégéken bejövünk a belvárosba mert én itt szeretek lenni, kötődök a helyhez, megyünk klubokban, bárokba jobb éttermekbe, hajnalban szoktunk hazamenni.
Vannak gondolkodásbeli különbségek, én pl túl csendesnek tartoma helyet ahol lakunk, de ebben meg én engedek neki.
Pedig azt hittem rád fognak ugrani!
Próbálkozz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!