Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a fiatal lányok akiknek az idősebb korosztály jön be, szoktak, mernek kezdeményezni?
Nem hiszem hogy mernek, meg ez egyébként is egy férfi dolga lenne :) Vagyis, engem még nem szólított le egy sem hogy hééé tetszel :) Bár ami késik nem múlik nemde? :D
(inkább én szólítanám meg, ha olyan)
26F
Nekem is az idősebb korosztály jön be (max 8 évvel idősebb), de még sosem szólítottam le senkit. :) Általában próbáltam akkor felkelteni a figyelmet magamra, de finom határok között. Bejött, mert kezdeményeztek.
Mondjuk többnek néznek ki a koromnál, lehet ez is segített.
#3!
Én 19 évesen még szűz vagy?
De azért pettingeltek?
Szóval a most 31 éves pasidnak, ott vagy te 19 évesen, s az még hihető, hogy te nem szexeltél azóta se, de azt be ne vedd, hogy a pasi, akinek partnere van, 27 és 31 éves kora közt nem szexszel egyszer sem....
Persze hogy szexelt. Csak nem veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!