Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok milyen korosztály jön be? Fiatal vagy inkább idősebb pasik?
Figyelt kérdés
Lányok milyen korosztály tetszik?Hány éves pasik?Akár 1 alkalomra vagy kapcsolatra?És mért?Indoklás?2015. júl. 8. 12:46
1/14 anonim válasza:
Igen, te huszonéves szűz, te jössz be mindenkinek, mindenre! Kérjük, hogy ha válaszolunk, akkor molesztálj minket privátban is.
2/14 anonim válasza:
csak az idősebb tapasztalt pasik jönnek be eddig ezek bizonyitottak legjobban
aki privit ir letiltom
3/14 anonim válasza:
#2-es de szánalmas vagy! És akkor mi van?
4/14 anonim válasza:
Idősebb,kapcsolatban vagyunk:) Mert érettebb,szexibb,és érzelmesebb.
5/14 anonim válasza:
Akinek az idősebb pasik jönnek be azok írjanak privit nekem
6/14 anonim válasza:
Is-is!
Az idősebb azért mert értetteb, tapasztaltabb!
A fiatalabb azért mert még nem vágyik gyerekre!
7/14 anonim válasza:
Idősebb. Gyerekekkelnem foglalkozok :)
8/14 anonim válasza:
Egy időben tiniként az idősebb tőlem 4 évvel, majd ez változott a húszas éveimben és volt fiatalabb, korombeli és jóval idősebb, de sosem gondoltam volna, hogy majd életem párja 10 évvel lesz fiatalabb, örülök neki nagyon, jól meg vagyunk.
9/14 anonim válasza:
Nekem egyértelműen az idősebbek.:) mondjuk, ez érthető, hiszen elég fiatal vagyok (16).
10/14 anonim válasza:
Fiatal. 16-25 kb., de nincs ez kőbe vésve nálam.
Csak kapcsolatba megyek bele. Van barátom, ő velem egyidős.
Az öregedés engem taszít. A fiatalság vonzó. Ennyi.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!