Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfiasabb 27 éves hosszú hajú rocker uni/passzív srác a fiatalabb vagy az idősebb korosztály érdeklődését kelthetné fel szexuális együttléthez?
1# Nem zárja ki egymást.
Amúgy ez sok mindentől függ...
Hogy nézel ki, milyen a személyiséged (bár ez szexnél talán annyira nem számít), hol keresel és mit találsz és ki az aki neked bejön.
A hosszúhajú rocker 27 éves jól hangzik, de semmi sem derül ki belőle.
(Jóval fiatalabb passzív vagyok.)
Édes mindegy, ki vagy, mert én még olyat nem pipáltam, hogy valakit ne épp a 30 évvel idősebbek és 50 kilóval nehezebbek ostromoljanak épp.
Akármilyen iszonyatosan férfias vagy, akármik is a terveid, mindig fog akadni valami még két ajtóval szélesebb grizzlymedve, aki közben kinézett a játékszerének, azt lehet szaladni...
55 évesen is érdekelnek a 27 éves hosszúhajú srácok.
Csak már én nem érdeklem őket, mióta megőszültem.
#1 Hallottál már Rob Halfordról? :-D
Amúgy én is hosszú hajú, kőkemény metált hallgató bi vagyok. :-)
Ez egy kezdő sex munkás kérdése!
Nem az ételt kérdezed mejiküket fogyazd!
Én 60 vagyok, felkeltetted az érdeklődésem.
Szeretem a roccot, és jól megdöngetnélek valami keményebb zenére ! Adná a ritmust !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!