Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Könnyen találtok magatoknak párt a saját korosztályotokban?
Hol ismerkedtek?
Én mostanában nagyon nehezen ismerkedem. Pink-en szoktam és itt, de az előbbi oldalon véleményem szerint sok az idősebb és ők nem az én cél korosztályom.
22 éves vagyok és nehezen találok beszélgetésre korombelit vagy nálam fiatalabbat.
Ti hogy vagytok ezzel?
Itt meg mindig a pasik írnak. :D Én ettöl vagyok ki.
De hogy azért válaszoljak is a kérdésre: Nem, nem találok könnyen párt. Főleg így, hogy vidéki vagyok és itt vagy nincsennek leszbikuszok vagy pedig mindenki nagyon jól titkolja. A fővárosban talán valamivel könnyebb lehet. Mióta oda járok az egyetemre azóta nőtt az ismeretségi köröm, de senki nem akar komoly kapcsolatot, én meg nem vagyok vevő az egyéjszakásokra.
Én főleg online próbálkozom, sajnos itt vidéken nincs sok lehetőség ismerkedni :D De eddig nem jártam sikerrel :/
17/L
Nekem sem sikerül eddig még senkit sem találnom, pedig már szinte mindenhol próbálkozok
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!