Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerhetem fel, hogy ő is a lányokat szereti?
Figyelt kérdés
Bejön nekem egy csaj a csoportból (egyetem), de rákérdezni félek. Tanácsokat szeretnék kérni, ti miből jöttök rá (ránézésre), hogy egy csaj vonzódik a lányokhoz (is)? Vagy akár a mondandójából..? Ahogy beszél? Stb. szóval ilyenekre számítok, hátha vannak olyan külső jelek, amik alapján nagyobb eséllyel mondható rá...:)2020. ápr. 1. 16:12
1/5 anonim válasza:
egyáltalán nem biztos, hogy bármilyen külső jele van ennek... ha biztosra akarsz menni, akkor ismerd meg, beszélgess vele sokat, és derítsd ki :)
2/5 anonim válasza:
A tekintet, gesztus, mosoly mindent elárul, csak járj nyitott szemmel!
Ha egymásra néztek és rád mosolyog, akkor nagy a valószínűsége hogy bejössz neki és a saját neméhez vonzódik
3/5 anonim válasza:
Ajánld fel neki, hogy megmasszírozod a talpát. Ha tetszik neki, akkor nyert ügyed van.
4/5 anonim válasza:
Leírod privátban, hogy milyen szak? Nekem is bejön az egyik csoporttársam xd
5/5 anonim válasza:
Ha a kiszemeltem csak úgy random odajönne hozzám hogy "megmaszírozhatom a talpad?" nyilván elküldeném a bús p*csába
Mellesleg az sem igaz ha valaki rádmosolyog akkor már 100% hogy bejössz neki
Ez nem így megy
Ennek is vannak külön jelei
Ha szeretnéd tudni hogy mire gondolok akkor írj privátot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!