Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti a tiétekkel hasonló testalkatú lányokat preferáljátok? Van akinél szóba jöhet egy husisabb? a kg mennyire döntő tényező nálatok? Azért persze maradjunk normál kereteken belül : ) kort írjatok légyszi
Én husi vagyok és nagyjából a hasonlóak tetszenek.
Volt igencsak telt barátnőm is és volt alig 47kilós is :)
32
Nálam azért fontos, én kb. 46-47 kiló szoktam lenni és nem tudnék együtt lenni egy hozzám hasonlóval. Én azt szeretem,ha nálam husisabbak a partnereim tehát pl. 162 centihez 60-65 kg az már jó :) de van egy határ ami viszont már taszít.
20/L
igen biztosan mindenkinek megvan a határ húzva :)
4-es pedig ne húzza a száját mert biztosan csinos :)
köszi a válaszokat csajok!
a kisugárzás sem utolsó szempont :)
köszi!
Minimum 45 kg, maximum 90 kg ezt 155cm és 175 cm között értem.Persze a magasság miatt az alkat is változik, nem baj ha magasabb az se ha kisebb,csak arányos legyen.
Én kicsit husibb vagyok,nem kövér, csak van ami melegít :)
Vegyünk mondjuk egy átlagos 165 cm testmagasságot:
50 és 70 kg között normális a testtömeg.
70 felett biztosan lenne belőle feszültség közöttünk. Én sportolok és próbálok odafigyelni magamra. Zavarna, ha ő nem ezt tenné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!