Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon ez a lány szereti a lányokat?
Figyelt kérdés
Nem valami nőies az öltözködése, a járása, a stílusa is fiús, focizik, 26 éves, de még sosem láttam senkivel. Hallottam róla olyan pletykát, hogy állítólag egy lánnyal a munkahelyéről összejárnak "úgy". Azért tettem fel a kérdést, mert én biszexuális vagyok és érdeklődöm eziránt a lány iránt. Tudom, hogy ezek még nem feltétlenül jelentik azt, hogy biszexuális vagy leszbikus. Ezért az a kérdésem, hogy hogyan bizonyosodhatnék meg arról, hogy bixeuális vagy leszbikus? Vagy csak a megoldás, hogy a bizalmába férkőzök és talán elmondja?2019. nov. 1. 20:35
1/5 anonim válasza:
Miért érdeklődsz iránta ha fiús?
Ja, biszex vagy, így már értem. Leszbikustól elég infatilis lenne ha ronda fiús lányok iránt érdeklődne.
2/5 A kérdező kommentje:
Fiús, de nem annyira, hogy teljesen úgy néz ki, mint egy fiú. Különben sem ez miatt tetszik, hanem nagyon vonzó kisugárzása van és szép arca. Egyébként nem kötözködést kértem, hanem tanácsot, de nem is értem minek tettem fel kérdést, hiszen ezen az oldalon általában az ember nem tanácsokat és megértést kap, hanem kötözködést, sértegetést és csak még jobban elcseszik az ember kedvét.
2019. nov. 1. 21:15
3/5 anonim válasza:
Őszintén nem értem ezeket a kérdéseket. Totózáson kívül szerinted mi mást lehet erre mondani? Senki homlokára nincs ráírva, hogy melyik nemet szereti, szerintem a tiédre se. Nyiss felé, ha érdekel és derítsd ki. Plusz attól, ha pl. leszbikus is, nem feltétlen fogod érdekelni.
4/5 anonim válasza:
Szia! Mennyire ismeritek egymást?
Beszéltél is vele valaha?
Mit kell tudni róla a focizáson és a pletykán kívül? Történt kettőtök között bármi is? Mosolygás, hosszas mosolygás, szemezés, érintések... Stbstb...
5/5 anonim válasza:
Első! Miért lenne infantilis? Tomboy lányok is léteznek ám. A leszbikus azért leszbikus mert a biologiailag nőkhöz vonzódik! Nem feltétlen kizaro ok ha fius a lany.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!