Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ha a barátnőm nem volt még...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a barátnőm nem volt még fiúval attól még megkívanhatja? (L/20)

Figyelt kérdés
Masfel eve vagyunk egyutt a baratnommel, o teljesen hetero volt csak igy lelkileg egymasba szerettunk es velem vesztette el, en voltam az elso kapcsolata , mar nem szexelunk annyit mint az elejen csak kb heti 1-2 x viszont akarhanyszor rakerdeztem akarna e felcsatolhatot vagy fiuval lenni mindig azt mondta hogy nem.. viszont en picit felek, aggodnom kene hogy a jovoben megkivanja a ferfiakat? Vagy ha nem volt meg akkor nem is hianyozhat neki?
2020. jan. 26. 18:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
9-es tökmindegy megfogják :)
2020. jan. 27. 22:58
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt egy barátnőm,én voltam az első neki mindenben..természetesen előadta neki nem kell pasi blablabla.. Aztán 5 évet szépen elvett az életemből,miután egy pasiért hagyott ott..

Szóval nekem semmi jó tapasztalatom s kevés bizalmam van...

Személyes tapasztalatom,hogy hiába próbálsz mindent megadni neki.. Egy idő után nem tudod meg adni neki azt amire egy férfitől vágyik...

De ezt tényleg csak azért meséltem el,hogy van ilyen verzió is ebből

2020. jan. 28. 03:58
 13/19 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek, vegul arra jutottam a negativ kommentek ellenere hogy nem foglalkozom vele hisz szerintem a legtobb ferfi nem is tudja hogy mukodik egy lany, en pedig tobbet megtudok adni tehat innentol nem erdekes:)
2020. jan. 28. 19:58
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne tudnánk hogyan működik egy lány?:D Akkor mind lezbik lennétek. Úristen mennyi idióta jár ide...
2020. jan. 29. 00:08
 15/19 anonim ***** válasza:
74%
Amúgy meg tökmindegy mit tud az a srác, ha valakinek a fejét elcsavarják. Befűzni a művészet és abban vannak nagyon ügyes srácok;) Meggondolnám én ezt a magabiztosságot:)
2020. jan. 29. 00:11
 16/19 A kérdező kommentje:
Kedves 14eske , azt irtam a legtobb azt se tudja, de ha te magadra vetted akkor gondolom nem ok nelkul, befuzeshez van nagy muveszetetek? Akkor bizony oklevelet erdemeltek 😂 es hogy hogyan kell banni egy lannyal? Udvariassag? Figyelmesseg? Az mar mit sem er mi.. nagy ferfi lehetsz te is
2020. jan. 29. 00:18
 17/19 A kérdező kommentje:
Nem veletlen van ma mar az hogy a lanyok 70-80%a minimum biszex, hisz a ferfi ero lassan kezd kihunyni sokakban, tisztelet a kivetlenek!
2020. jan. 29. 00:19
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Akkor bizonyára azért van sok meleg férfi is, mert a nők sem tudják hogyan kell a férfiakkal bánni. De természetesen tisztelet a kivételnek! ;)
2020. jan. 29. 16:40
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Hazudni nem fogok neked bármi megtörténhet, hisz nem vagyunk jövőbelátóak nem tudhatjuk mi fog történni. Lehet megkívánja lehet nem, ugyanúgy ahogy bárkinek fordulhat olyan szinten az élete amire nem gondol. Ezeken a dolgokon szerintem teljesen felesleges foglalkozni és parázni. Azzal, hogy aggódsz és félsz amúgy sem változtatsz semmin ami a dolgok kimenetelét illeti, csak neked rossz hogy ezeken töröd magad. Ez kb ugyanaz a kategória mikor konstans attól félsz, hogy el fog hagyni a párod. Inkább örülj annak, hogy veled van és élvezd ki a most pillanatait, ami meg később lesz, vagy nem lesz az legyen a jövő problémája vagy öröme, én ezen az állásponton vagyok :)
2020. jan. 30. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!