Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sosem éreztetek olyat, hogy inkább fiúval lennétek, mert elegetek van a drámázásból?
20 éves vagyok, de már most annyi csalódás ért, hogy azon gondolkodom inkább élnék levendula házasságban... Nyilván sosem tudnék élvezettel lefeküdni egy férfivel, de egyszerűen kiábrándultam a lányokból. Sok dráma, hiszti... Persze, bennem is van hiba...
Sosem éreztétek, hogy inkább lennétek fiúval, csak valaki szeressen már titeket?
Nem. Amikor azt éreztem, hogy "csak valaki szeressen már", akkor is lánnyal akartam lenni, mert a drámából sosem elég. :D Komolyra fordítva.. Nincsenek olyan képzeteim, hogy egy férfival egyszerűbb lenne, mert hogy a férfiak érzelmileg "egyszerűbbek". Egyrészt ez nem is mindig van így, másrészt ha a dráma okai mi is vagyunk, akkor a dráma egy más típusú embernél is felütheti a fejét. Elég ha az egyik fél gerjeszti.
Amúgy meg 20 éves vagy. Eddigi tapasztalataid gondolom nagyrészt a kamaszkorodból származnak (Szinte még most is az vagy) Jó, hogy tele volt drámával, hisztivel..
Teljesen normális, ha csalódsz. A fontos, hogy tudd értelmezni és tanulni a csalódásaidból. Teljesen felesleges hergelned magad, hogy majd levendula házasság meg efféle böszmeségek.
Nem, úgy szeretem a lányokat ahogy vannak, nekem a fiúk túl egyszerűek. Nem érdekes. Barátkozni szeretek velük, de ennyi.
Volt hogy belegondoltam mennyivel egyszerűbb lenne ha hozzájuk vonzódnék, mert lányokat nehezebb találni, fiúkból pedig meg se tudom számolni mennyi akart már ismerkedni vagy mennyien nyomulnak. De egyszerűen semmilyen szinten nem vonzódok hozzájuk, icipicit se mozgatnak meg. 16 évesen magamra erőltettem egy barátot, nem igazán voltam megbarátkozva a gondolattal hogy meleg vagyok, komoly egy hétig “voltunk együtt”. Rettenetesen kellemetlenül éreztem magam a közelében, egyszer megcsókolt, de az is valami borzasztó volt, soha többet nem hagynám, nem hogy lefeküdni egyel.
Valószínűleg rosszul választottál, vagy egyszerűen ennyire értél meg csak fejben, hogy ilyen kapcsolatok alakultak ki nálad, de ez akkor fiúknál is így lenne.
Én kihasználom, hogy a 21.században élünk, ahol nem kell magunkra erőltetni olyan kapcsolatot, amiben nem vagyunk boldogok.
De ha te így szeretnéd leélni az életed, te döntésed.
Egyébként én semmi különbséget nem látok “dráma” szempontjából a fiúkkal vagy lányokkal való kapcsolatomból. Max az, hogy lányoknál én drámázok többet, mert szeretem őket és jobban zokon veszek tőlük dolgokat. Fiúkkal való kapcsolataimban meg a fiúk drámáztak többet, mert szerintem észrevették, hogy nem érdekelnek annyira. Így inkább rövidre fogtam az ismerkedéseket, ha nem alakult ki semmi konkrét, mert utána csak zaklattak hetekig, hogy miért nem elég jók nekem stb.
Összességében nekem fiúkkal több drámai kapcsolatom volt...
Óóó,megszoknád...
S cserébe kapnál szerelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!